Brason.dk

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 18/06-11

Brason.dk

Brason.dk
Nonnebakken 6

2830 Virum

Jeg er den supererfarne tekstforfatter som spænder over korte, fængende, iværksættervenlige tekster, skarpe analyser til f.eks. Kommunikationsforum.dk og DR og så det tunge arbejde med at ghostwrite for travle ledere - eller skrive anmelderroste fagbøger som bliver læst.

Med en fortid som pressesekretær på Østre Gasværk er jeg særlig skrap til pressekampagner - små som store - hvor jeg efter briefing udvælger 20-120 medier som bearbejdes gennem pressemeddelelser og i færre tilfælde telefoniske opkald.

Jeg er så stærk i pressemeddelelser, at jeg er parat til at betale kunden pengene tilbage, hvis der - hvad jeg aldrig har oplevet - ikke skulle komme feedback i medierne.

Jeg er ikke bleg for at hjælpe dig med alt det fine indenfor PR og markedsføring: markedsanalyse, positionering, segmentering, mediavalg og mediaplan. Når du køber en ydelse af mig, får du automatisk et hurtigt kommunikationstjek - som kan udbygges efter behov.

Som konsekvens af bogen "Berømmelsens anatomi" har jeg siden 2004 holdt 90 foredrag om personlig branding. Jeg ved rigtig meget om dét, at gøre en forskel i det offentlige rum. Fra min seneste forelæsning på CBS lød det fra lektoren der havde inviteret mig; Ida Borch: "1000 tak for sidst! Det var en skøn forelæsning, de/vi fik. Jeg vendte det i onsdags med mine hold, og de synes også det havde været rigtig spændende."

Ejere og medarbejdere

Kort

Nonnebakken 6
Virum 2830


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere