Meabco

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 28/02-18

Meabco

Meabco
Richard Mortensens Vej 61

2300 København S

Meabco A/S er et bioteknologisk firma, der er stiftet i 2001, og som forsker i banebrydende kræftterapi.

Visionen i Meabco er ikke til at tage fejl af: Virksomheden vil udvikle en ny kræftbehandling, der er effektiv, og som har minimale bivirkninger.

Meabco selv ejer selv alle rettigheder til to produkter til behandling af kræft. Begge produkter -eller præparater - har potentiale til at ændre på den måde, hvorpå man behandler kræft den dag i dag. Der er tale om produkterne BP-C1 og BP-C2. Det er meningen, at Meabco skal kommercialisere disse to produkter i løbet af de kommende år.

Hvor BP-C1 er et nyt anti-cancer-produkt, er BP-C2 et immunomodulerende produkt med en bred vifte af egenskaber, herunder radiobeskyttelse og palliation.

De forskellige lægemidler, der anvender Meabcos teknologi, har flere fordele: Dels kan de bekæmpe kræft og beskytte mod/helbrede strålingsinducerede skader, dels kan de afbalancere immunsystemet og blodværdierne samt andre kropsfunktioner.

Meabco har patent på hele sin produktportofolio. Det vil sige, at patenterne dækker alle produkter såvel som produktion, administration, kompositioner og anvendelse. Der er tale om en patentbeskyttelse, der varer frem til 2033, og rent geografisk set dækker de patentbeskyttelsen de vigtigste markeder inden for lægemiddelindustrien.

Meabcos løsninger har til formål at forbedre menneskers livskvalitet og velvære. Samtidig har Meabco stort fokus på potentielt store økonomiske besparelser inden for kræftbehandling.

Meabcos patenterede teknologiplatform tilbyder fordelagtige og immunomodulerende egenskaber.

Hvis du gerne vil vide mere om Meabco, så klik dig ind på firmaets hjemmeside: meabco.dk. På hjemmesiden har du mulighed for at læse meget mere om produkterne BP-C1 og BP-C2, ligesom du får et bedre indblik i, hvad det er for en form for kræftbehandling, Meabco udvikler.
CVR-nummer:25881435Virksomhed startet:feb 28, 2001 Antal ansatte:6 - 10

Ejere og medarbejdere

Kort

Richard Mortensens Vej 61
København S 2300


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere