LivetSomSenior ApS

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 22/02-15

LivetSomSenior ApS
Knud Den Stores Vej 39B

4000 Roskilde

Vi er en netbutik, som ønsker at gøre det nemt at komme i alderdommen. Hos os finder du et stort sortiment i praktiske hjælpemidler, som alle er udviklet med dig som senior for øje. Mange ældre er ofte bange for at falde, eller på anden måde komme til skade, og derfor lægger vi særlig vægt på produkter, som er med til at øge sikkerheden. Et eksempel er praktiske støttegreb til badeværelset, eller et skridsikkert skærebræt til dit køkken.

Vi holder os løbende opdateret med det nyeste indenfor hjælpemidler, ligesom vi deltager i flere af de store messer indenfor området. Når du står overfor køb af f.eks. en rollator, er vi altid klar med telefonisk rådgivning. Vi kan desuden hjælpe med at henvise til ergoterapeuter rundt om i landet, ligesom vi samarbejder med flere montører, som kan hjælpe dig med at få opsat støttegreb, udskiftet dørtrin, eller andre opgaver i hjemmet.

Udover ældre kan en stor del af vores sortiment desuden benyttes af personer med en funktionsnedsættelse/handicap, eller personer med f.eks. gigt eller Parkinson. Bliver man ramt af gigt eller Parkinson vil man ofte opdage, at selv små hverdagsopgaver bliver svære. Vi har derfor en lang række hjælpemidler, som kan hjælpe dig med alt fra påklædning til bestik med bedre skaft og ergonomiske køkkenknive.
CVR-nummer:36425881Virksomhed startet:feb 22, 2014 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Knud Den Stores Vej 39B
Roskilde 4000


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere