København Syd Erhvervscenter

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 20/02-12

København Syd Erhvervscenter
Korskildelund 6,

2670 Greve

IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING OG ERHVERVSSERVICE

IVÆRKSÆTTER?
Har du indenfor de sidste år startet egen virksomhed, eller går du og drømmer om det? Så er der en række gode tilbud at hente for dig og dit firma hos København Syd Erhvervscenter (KSE).

VEJLEDNING
Det kan være overvældende at starte ny virksomhed. Holder konceptet? Er der styr på økonomien, marketing osv.? Hos vores etableringsvejledere, kan du få gratis fortrolig rådgivning om opstart eller udfordringer i forbindelse med drift og udvikling af din virksomhed. Ring til os, så sætter vi dig i forbindelse med den rådgiver, der passer bedst til dine behov.

ETABLERET VIRKSOMHED?
Hos KSE tilbyder vi dig strategiske sparringspartnere, specialiserede netværk og virksomhedssamarbejder. Vi tilbyder også, i samarbejde med Væksthus Sjælland, skræddersyede vækstforløb til din virksomhed. Desuden kan vi hjælpe dig som virksomhedsleder, til at navigere blandt alle de erhvervsfremmemuligheder og -tilbud, der er relevante for din virksomheds vækst, udvikling og indtjening.

KOMPLET ERHVERVSSERVICE FRA START TIL VÆKST
For os er det vigtigt at hjælpe dig uanset din virksomheds udviklingsniveau. Derfor tilbyder vi alt fra informationsmøder, til dig som overvejer at blive selvstændig, til mere specialiserede tilbud for etablerede virksomhedsledere. Tanken er, at vi gennem vores rådgivning, sparring og tilbud bistår dig hele vejen fra opstartsvirksomhed til succesfuld vækstvirksomhed.

NETVÆRK
Netværk er en væsentlig forudsætning for at du kan opnå succes med din virksomhed. Organiseret videndeling via netværk sikre høje overlevelsesrater blandt nye virksomheder og et godt udviklings- og vækstgrundlag for etablerede firmaer og entreprenører. Derfor er al rådgivning af iværksættere og selvstændige i Solrød, Greve, Køge og Stevns baseret på lokale netværk. Vi kan hjælpe dig med at skabe kontakter, som fordrer din virksomheds opbygning, trivsel og vækst.

KURSER
• Informationsmøde for iværksættere: Overvejer du at blive selvstændig? Så er der helt sikkert vigtig viden at hente på vores informationsmøde for iværksættere, som vi holder hvert kvartal. Her kan du få praktisk vejledning og hjælp til at afklare om det at være selvstændig, er vejen frem for dig.

• Iværksætterkursus: Har du taget beslutningen om at starte egen virksomhed? Så hjælper vi dig gerne på vores iværksætterkursus med at gøre drømmen til en realitet. På iværksætterkurset får du værktøjerne til at omsætte dine idéer til handling.

• Resultatkurser: Kurser for både nyetablerede erhvervsdrivende, som har fokus på forskellige udviklingsområder i virksomheden bl.a. markedsføring, økonomistyring, forretningsudvikling mv. Fælles for vores resultatkurser er, at du arbejder målrettet med din egen virksomhed, og at du ved kursets afslutning står med et konkret og brugbart output; et resultat for virksomheden!

HOTLINE
Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os i KSE, hvis du har spørgsmål om iværksætteri og har brug for fortrolig erhvervsrådgivning – vi står klar til at hjælpe både iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende i Solrød, Greve, Køge og Stevns. Ring på telefon 36 91 52 41 eller skriv til os på kontakt@kserhverv.dk

P.s. du kan læse meget mere om vores erhvervsservice på www.kserhverv.dk og tilmelde dig vores nyhedsbrev for løbende opdatering om arrangementer og gode tilbud til erhvervsdrivende.
CVR-nummer:26130344 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

København Syd Erhvervscenter

  • Mandag: 09.00 - 16.00
  • Tirsdag: 09.00 - 16.00
  • Onsdag: 09.00 - 16.00
  • Torsdag: 09.00 - 16.00
  • Fredag: 09.00 - 15.00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Kort

Korskildelund 6,
Greve 2670


Latitude:
Longitude: