Nielco IT

Outsourcing af IT drift

Outsourcing af IT drift
I de glade computerdage var det oftest sådan, at virksomhedens IT var styret af en super skarp tekniker, faktisk blev denne ansat oftest kaldt en IT-nørd eller en tech-nørd. Dette skal ikke ses som noget negativt, da det er en positiv ting at være en nørd – for disse mennesker elskede deres arbejdsfelt så meget, at de virkelig satte sig ind i tingene.

I dag ser tingene noget anderledes ud, og oftest har virksomheder mange flere ansat til at styre deres IT-udstyr. Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af virksomheden. Der er dog en ting der ikke har ændret sig, og det er, at det stadig er dyrt at have sådan en IT-ekspert ansat – det koster mange penge, og disse penge ryger ud af din lomme.

Der er heldigvis kommet billigere alternativer, og et af dem er IT-outsourcing. Med IT-outsourcing får du stadig en IT-ekspert til at hjælpe, men du betaler kun når du har brug for en. Derved sparer du de faste omkostninger hver måned, som det jo er, når du har en ansat.
Flyt din IT-afdeling udenfor
Når du får IT-outsourcing ind i din virksomhed, er det en god ting at tænke på det som om du flytter din IT-afdeling udenfor. Du får samtidig dedikerede mennesker til at styre IT-driften, og du betaler kun, når du skal have udført noget. Det er en god situation for dig og din virksomhed, da pengene bliver i din lomme, og du skal kun tage penge op ad lommen, når du skal have udført IT-arbejde.

Husk på at IT-outsourcing ikke ensbetydende med, at du står helt alene, hvis IT-systemerne går ned – for det gør du ikke. Selvom du flytter din IT-afdeling udenfor, så skal du huske på, at med remote control/fjernsupport, så er Nielco IT altid i nærheden. Derfor kan du når som helst og hvor som helst ringe til os, og vi fikser dine problemer med det samme.

IT-outsourcing er derfor lig med frihed, flere penge i din firmakasse og ikke mindst effektivitet.
Få effektiv IT-outsourcing nu
Lad os holde fast i tanken om at du kun betaler penge til Nielco IT, når du får brug for IT-hjælp. Vi sætter endda dit system op på en måde, så det kører helt efter dine ønsker og behov, så selve IT-installationen er på plads. Det betyder færre nedbrud og langt større stabilitet. Ring til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23 og lad os tage en snak om hvordan du kan flytte din IT-afdeling til os – det er nemt, hurtigt og effektivt.

Du kan også få langt flere informationer omkring IT-outsourcing og eksterne IT-afdelinger, hvis du besøger vores hjemmeside nielcoit.dk – og der kan du også sende os en e-mail.