Nielco IT

Online backup

Online backup
Tænk på hvilke ting vi mennesker gør for at vi skal føle os sikre. Vi betaler til vores pension, så vi kan have et sikkert liv når vi kommer ud af arbejdsmarkedet, og vi laver forsikringer, så hvis der skulle ske noget, så er vi på den sikre side. Backup af data kan sammenlignes med disse ting, for hvorfor sikrer vi os ikke, når det gælder vores virksomheds fremtid?

Det er mere regelen end undtagelsen at der tages backup af data den dag i dag, og hvis du ikke allerede gør det, så bør du skynde dig – for man ved aldrig hvornår et IT- og computernedbrud sker.

Der findes mange forskellige typer af backup, i denne artikel kommer vi ind på online backup – en meget smart metode hvorpå du kan sikre dine data, så du ikke længere bekymrer dig om at hele din virksomheds database forsvinder i løbet af en nat.
Adgang til dine data når du vil og hvor du vil
Nu da du ved hvor vigtigt det er, at sikre sine data, så kan du nu få fordelene at vide, når det kommer til online backup.

Dine data bliver nemlig gemt på servere, der er koblet til internettet, og det betyder at du uanset hvor du er, kan få adgang til dine data. Det kan være at du er på ferie, og du gerne vil kigge nogle af dine filer igennem, så har du muligheden for det. Det kan også godt være, at du er hjemme i stuen, men ønsker at kigge på noget, som normalt er på din arbejdscomputer på kontoret – det er også muligt, da dine data ligger på online servere.

Du får både sikret dine data, men du gør også livet nemmere for dig selv, når du skal have adgang til dine data – husk nu at det gælder uanset hvor du er, og hvilket tidspunkt det er på. Fik vi sagt at online backup kan foretages automatisk, så du slet ikke skal røre en finger?
Få sikret din virksomhed med online backup i dag
Med alle de fordele der er ved online backup, så er det ikke logisk, at der fortsættes uden. Få derfor online backup allerede i dag, eller skift din nuværende backupløsning med en backupløsning fra Nielco IT – vi er effektive, pålidelige og erfarne. Du får nemlig en verdensklasses online backup løsning hos os.

Ring til os allerede nu på vores telefonnummer, der er 70 13 63 23 – sammen kan vi få skabt noget konstruktivt, så du sikrer dine data og vi sørger for, at det hele foregår automatisk. Du kan også læse mere om online backup på vores hjemmeside, for der har vi mange andre fantastiske artikler, der sætter virksomhedens IT i centrum. Fra vores hjemmeside kan du også sende os en e-mail, og vi venter spændt på at besvare den – så skynd dig at besøge os på nielcoit.dk.