Nielco IT

IT-rådgivning

IT-rådgivning
Lad os først være enige om en ting, og det er, at vores varemærke går ud på tillid og troværdighed. Nielco IT er et sted, hvor du kan få et pusterum når det kommer til IT. Vi er nemlig troværdige i alt det vi laver, og vi træffer altid beslutninger der skal skabe en fordel for vores kunder. Når vi så kommer til en af vores ydelser, som er IT-rådgivning, så er det lige pludselig mange ting vi er.

For det første er vi IT-rådgivere, når du og din virksomhed på egen hånd skal lave noget indenfor IT, men vi er også rådgivere, når du vil have hjælp fra sidelinjen, når andre IT-virksomheder kører et projekt indeni din virksomhed. Derfor kan du, uanset hvad det handler om, få IT-rådgivning fra Nielco IT – vi er til at stole på, og vi udfører vores arbejde til punkt og prikke.

Nu hvor vi har sat det på plads, så lad os da komme videre til nogle af vores rådgivningspunkter.
Rådgivning med Nielco IT
Vi vil gerne give tre forskellige eksempler på hvordan rådgivning fra Nielco IT kan benyttes, og selvom vores rådgivning har mange flere anvendelsesmuligheder, så er det stadig rart med et lille udpluk af eksempler.

• Når din virksomhed skal sætte begrænsninger på brugere, og skabe et hierarki indenfor IT-området i din virksomhed, så er det et større puslespil der skal løses. Vi kan give rådgivning, så puslespillet bliver mere overskueligt, og i ved hvad i skal gå i gang med, når denne udfordring skal løses.

• Ved serveropsætning er der også et puslespil, der skal løses. Her gælder det om at få effektiviseret, så i ikke opsætter unødvendige servere. Nielco IT kan hjælpe til med vores store serverforståelse og viden omkring servere, så i ikke opsætter alt for mange servere, eller servere, der ikke kan klare presset, når din virksomhed benytter IT på fuld styrke.

• Sikkerheden er også meget vigtig indenfor IT-området, og hvis du gerne vil have din virksomhed skal være sikker, så kan du bruge vores rådgivning. Vi kan endda også holde et oplæg for dig og dine ansatte, så i ved hvordan i skal forholde jer til IT-sikkerhede. Dette kan mindske datatab o.lign.

Få effektiv IT-rådgivning nu
Udover at være troværdige og tillidsfulde hos Nielco IT, så er vi også god til at få gjort tingene effektivt. Vi vil ikke spilde din tid, for vi elsker at lave tingene hurtigt og godt. Derfor kan du derfor glæde dig over, at du får tingene til en billigere pris, da vi arbejder hurtigt og effektivt. Dernæst kan du også glæde dig over, at rådgivningen fra os gør, at du lige præcis ved hvad du skal gå i gang med, når det kommer til IT – for vi snakker i et simpelt sprog, selvom vores kompetencer er knaldgode.

Ring til os på vores telefonnummer lige nu - 70 13 63 23. Her kan du spørge mere ind til IT-rådgivning, og samtidig kan du få aftalt nærmere omkring, hvordan og hvornår du har brug for IT-rådgivning.