Nielco IT

IT-fjernsupport

IT-fjernsupport
IT, altså informationsteknologi, er noget der skal bruges til vores fordel. Det er netop derfor det eksisterer, og det blev i sin tid opfundet, så vi mennesker både privat og erhvervsmæssigt, kunne foretage ting meget hurtigere og bedre. Det sparer os for tid, og selvfølgelig også penge – men udover at vi sparer penge, så skaber vi også et bedre grundlag for at tjene flere penge.

Derfor er IT oftest en af de bedste investeringer en virksomhed kan lave, netop på grund af de mange anvendelsesmuligheder, der er på området. Desværre kan IT også være kompliceret, og du kan føle dig bundet på hænder og fødder, hvis det hele slår knuder. Det kan være at du var i gang med en vigtig opgave, som har en deadline lige rundt om hjørnet, og du kan derfor ikke vente på at en IT-konsulent kører hele vejen op til dig – det er også helt forståeligt.

Hos Nielco IT har vi en tankegang der siger, at vi skal bruge de muligheder vi har, hvis det giver os en fordel. Da vi er IT-konsulenter, så vil vi egentlig gerne køre hele vejen op til dig og løse dit problem – men i sådanne situationer, har vi en bedre ide. Denne ide hedder IT-fjernsupport.
Vi er altid i nærheden
Din helt personlige IT-konsulent, Nielco IT, kan være tæt på dig og din virksomhed hele tiden. Uanset hvor du er eller hvilket tidspunkt det er på, og du kan derfor altid ringe på vores telefonnummer 70 13 63 23, og bede om vores hjælp, hvis IT i din virksomhed er blevet helt umulig at arbejde med. Med IT-fjernsupport kan vi nemlig, med din tilladelse, logge på din computer, og klare problemerne med en løsning, der gør at du kan fortsætte dit arbejde.

Det der sker, er at vi tager kontrollen over din computer med din accept, og det vil for os føles som om vi fysisk var til stede. Det gør at vi kan klare dine IT-udfordringer på rekordtid, og du kan fortsætte dit arbejde i fred og ro. Vi sparer også køreturen, og det bliver billigere for dig at få IT-support – også selvom det sker på afstand, men kvaliteten af arbejdet er stadig den samme.
Få IT-fjernsupport nu
For det første, så er IT-fjernsupport altid noget helt specielt – både for os, men også for vores kunder. Når vi overtager kontrollen med din computer, og du sidder og kigger ind i din skærm, så vil du få en positiv overraskelse når din mus lige pludselig begynder at bevæge sig. Det føles helt som magi – og denne oplevelse kan du allerede i dag få på oplevelseskontoen. Du skal bare ringe til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23, også giver vi dig IT-fjernsupport.

Læs også mere på vores hjemmeside om hvordan teknikken fungerer, og send os en e-mail, når du alligevel navigerer dig rundt på siden.