Ide til 3D

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 28/03-14

Ide til 3D

Ide til 3D
Nansensgade 73

1366 København K

Billeder siger mere end ord.

Visualisering af produkter og ideer er netop spidskompetencen hos IDE-3D. Med visualiseringer og 3D konstruktioner er du godt igang med designprocessen fra koncept til færdigt produkt. Det skal vi hjælpe dig med.

Hos IDE-3D kan du få hjælp til at sætte både form og farve på en god ide. Når man arbejder med designprocesser og produktudvikling er 3D konstruktioner givende for det endelige produkt. Når først produktet er konstrueret kan man på baggrund af bla. 3D tegninger printe en fysisk prototype, beregne priser, teste mm. IDE-3D kan indgå i processen med konceptudvikling, hvor vi i samarbejde og dialog med kunden visualiserer og vejleder om koncept, udvikling og design. Det er din ide i 3D!

IDE-3D tilbyder:

CAD konstruktion af din ide/produkt så den bliver 3dimensionel og kan drejes og vendes på en computer. En virtuel prototype
Visualisering af din ide/produkt så du nemmere kan forklare, hvilke materialer der indgår i din ide
Visualisering af form, farve og overfladestruktur
Exportere til filformater som STEP, IGES, STL m.m. Hvilket gør det muligt at 3D-printe, CNC- fræse eller evt. laserskære din ide. Med dette får du en fysisk prototype frem for en virtuel prototype.

Det er din ide i 3D!
Virksomhed startet:mar 01, 2013 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Nansensgade 73
København K 1366


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere