Hyggeonkel

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 26/11-16

Hyggeonkel

Hyggeonkel
Overgårdsvej 4

8800 Viborg

Hos hyggeonkel.dk finder du Danmarks største udvalg af brætspil og puslespil. Vi fører stort set alt hvad hjertet kan begære indenfor disse to typer produkter.

Vi lagerfører alle de kendte mærker, og i vores sortiment finder du alt lige fra det velkendte og traditionelle til de helt nye trends.

Hyggeonkel.dk har eksisteret siden 2011 og vi planlægger at være her mange år endnu.

Vi er selv spilentusiaster

Hos hyggeonkel.dk er vi selv spilentusiaster, og vi prøver gerne selv alle de nye og spændende produkter af, så vi på bedste vis kan hjælpe og vejlede vores kunder. Det får vi mange gode stunder ud af, ligesom vi er sikker på du også vil gøre, hvis du vælger at handle nogle af de mange spændende produkter, som vi er leveringsdygtige i.

Vores hovedfokus ligger på vores kunder

Hos Hyggeonkel er vores fokus helt og holdent på vores kunder. Den gode kundepleje er i højsæde og vi gør altid vores bedste for, at vores kunder har en god oplevelse hos os. Vi er desuden kendetegnet ved hurtig levering (dag til dag) og en fast lav pris på fragten.

Har du brug for hjælp, både før, under eller efter et køb, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig videre.

Her finder du også Hyggeonkel

Du finder også Hyggeonkel på Facebook. Det er primært her vi deler vores erfaringer med alle de nye ting, som vi afprøver. Så er du interesseret i at få lidt forhåndsviden om de nye produkter, eller ind i mellem at være først på de gode tilbud, så er det her du skal følge med.

Besøg vores spændende webshop eller vores hyggelige Facebook side – det vil du med garanti ikke fortryde.
CVR-nummer:32955436

Ejere og medarbejdere

Kort

Overgårdsvej 4
Viborg 8800


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere