Glumsø Bogtrykkeri A/S

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 21/07-15

Glumsø Bogtrykkeri A/S

Glumsø Bogtrykkeri A/S
Østergade 17 B

4171 Glumsø

GLUMSØ BOGTRYKKERI A/S
er et kvalitetsbevidst moderne trykkeri beliggende i Glumsø, midt på Sjælland – mellem Ringsted og Næstved. Vi har mere end 40 års erfaring i at producere tryksager. Vor maskinpark er specielt velegnet til produktion af kataloger, magasiner og posters, men dækker stort set alle former for tryksager.

GLUMSØ BOGTRYKKERI A/S
råder over en færdiggørelsesafdeling, hvor den sidste finish på trykopgaven bliver udført. Samlehæftning med 6 stationer + omslagspålægger samt falsning på MBO falsemaskiner.

GLUMSØ BOGTRYKKERI A/S's miljøpolitik omfatter følgende:
GLUMSØ BOGTRYKKERI A/S
er svanemærket trykkeri, i det vi opfylder de nordiske kriterier for miljømærkning af trykkerier.
VI HAR har licensnummer: 541-445.
• Vi forpligter os til at overholde gældende lovgivning og bestemmelser indenfor miljø.
• Vi vil løbende formindske vores interne og eksterne miljøbelastning - uden at det forringer miljøbelastingen for andre.
• Vor indsats overfor internt og eksternt miljø skal løbende forbedres ud fra en helhedsvurdering. Således skal der tages hensyn til tekniske muligheder og processer, produktets økonomi, kundernes behov og vores produkts livscyklus.
• Vi vil løbende reducere miljøbelastningen og periodisk opstille miljømål for den fremtidige indsats samt registrere og dokumentere, at disse indfries.
På GLUMSØ BOGTRYKKERI A/S har vi affaldssortering. Vi bruger de mest skånsomme kemikalier, hvor det er strengt nødvendigt. Næsten alt papir lever i dag op til diverse miljøcertifikater. Brugen af CTP i stedet for traditionel montage, har naturligvis betydet at mange af de miljøbelastende kemikalier er forsvundet fra produktionen.
CVR-nummer:51213416Virksomhed startet:apr 09, 1940 Antal ansatte:11 - 20

Ejere og medarbejdere

Kort

Østergade 17 B
Glumsø 4171


Latitude:
Longitude: