Fragtopgaver ApS

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 15/11-17

Fragtopgaver ApS

Fragtopgaver ApS
Avderødvej 50A

2980 Kokkedal

Fragtopgaver.dk er en online tjeneste, der formilder tilbud mellem vognmænd og fragtkunder. Konceptet er bygget på, at de fragtbiler der i forvejen kører en rute, men har ekstra plads i bilen, skal tilbyde den plads billigt til kunder, der ønsker noget fragtet ”samme vej”.

Hver gang der sker et match, modtager vi kommision af opgavens pris. Vognmændene forudbetaler (tanker op) og så bliver deres konto automatisk nedskrevet i takt med, at de vinder opgaver. Alle vognmænd der er tilmeldt tjenesten har dokumenteret, at de har en – i øvrigt ikke lovpligtig – godsforsikring, hvilket er vores krav for at kunne blive godkendt som ”byder”. Ud af de ansøgninger vi får fra vognmænd, tilmelder vi kun 20%, da det er meget få der har den påkrævet forsikring. Det sikrer et professionelt leverandørniveau samt et minimum af skader. Vi formidler kun kontaktinformationerne, og så indgår kunden og vognmanden den juridiske aftale om fragt, direkte parterne imellem.

Ca. 65% af de opgaver vi formidler i dag er for private kunder, der handler brugt på nettet (dba.dk, Gul&Gratis, Laurtiz.com etc.) og således har behov for eksempelvis at få fragtet en brugt sofa fra Århus til København. Disse kunder ønsker ikke at betale en taxameter pris (f.eks. vil gængse taxameter centraler afregne ca. 4.000kr for sådan en tur) fordi sofaen bare skal fragtes ”når det passer ind” i løbet af nogle dage. Gennemsnitsprisen for fragt af en 2-personers sofa fra Århus (Post nr. 8000-8270) til København (Post nr. 1200-2000) er, baseret på de seneste 20 transporter, 618kr, hvilket er en væsentlig besparelse i forhold til kundernes alternativer.

Vi har en ret flot konvertering på 32% af de besøgende på fragtopgaver.dk og har mange gengangere, samt en god Trustpilot-profil der bevidner om et funktionelt og prisbesparende system.

Der er flere vindere ved at benytte fragtopgaver.dk. Kunden får en lav fragtpris, der ikke ødelægger en ellers ”god handel” på et produkt. Vognmanden får ekstra gods med og tjener mere, uden at der er betydelige omkostninger forbundet med det. Og så er der naturligvis en miljømæssig gevinst ved at bruge den eksisterende fragtkapacitet.
CVR-nummer:35523723Virksomhed startet:okt 30, 2013 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Avderødvej 50A
Kokkedal 2980


Latitude:
Longitude: