Flatr

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 08/06-20

Flatr

Flatr
Lersø Parkallé 40

2100 København Ø

Besøg Flatr's website

Flat'r er Danmarks største hjemmeside for ventelister til andelsboligforeninger.

Det har syntes noget nær umuligt at finde en god andelsbolig, der er til at betale – og specielt i København. Og det har ikke var muligt at finde et samlet overblik over andelsboligforeninger med ventelister online.

Før nu.

Da vi fik idéen om at lave en digital platform for ventelister til andelsboligforeninger, mente vi godt, at vi kendte problemstillingerne i grove træk. Men vi startede naturligvis med at snakke en del med mange af de personer, som administrerer ventelister. Her fik vi bekræftet, hvad vi troede var tilfældet.

Bestyrelsesmedlemmer og administratorer synes alle, at det er en træls opgave at administrere ventelister, holde dem opdateret i Excel og manuelt ajourføre opskrivninger med bankoverførsler. Dem der administrerer ventelisterne vil gerne have sat strøm til processerne, så det bliver nemmere at arbejde med og mindre tidskrævende.

Derudover så er de fleste adspurgte også ret trætte af at svare på mails og tage opkald fra håbefulde, ivrige og frustrerede boligsøgende, der blot gerne vil vide, hvornår de kan regne med at blive tilbudt en andelsbolig.

Boligsøgende savner en platform, hvor de kan se andelsboligforeninger, der har eksterne ventelister (også kaldet åbne ventelister). Et sted hvor de kan skrive sig op og holde sig opdateret på deres opskrivninger løbende. Et sted hvor der ikke kan snydes eller opstå manuelle fejl.

Derfor har vi udviklet Flat’r.

Vi er teknologifilosoffer, som brænder for at udvikle digitale produkter, der gør hverdagen lettere for dem, der skal bruge det. Vi har udviklet Flat’r, der er en brugervenlig platform til at administrere ventelister til andelsboligforeninger, og som samtidig er transparent og ligetil for boligsøgende. Vi arbejder konstant på at videreudvikle platformen og sørger for at optimere brugeroplevelsen og processerne omkring ventelister samt køb og salg af andelsboliger.

Mission:

At skabe et transparent marked for køb og salg af andelsboliger med en state of the art brugeroplevelse – både for boligsøgende og for dem, der administrerer boligventelister.

Vision:

Alle skal have muligheden for at finde en god andelsbolig.

CVR-nummer:41192356Virksomhed startet:feb 24, 2020 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Lersø Parkallé 40
København Ø 2100


Latitude:
Longitude: