Duft Dejligt I/S

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 19/11-19

Duft Dejligt I/S

Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47

2620 Albertslund

Billig parfume og duft dejligt. Ja, er det ikke de fleste der gerne vil fuldende sit udtryk med en god og sigende parfume. Men sandheden er, at parfume har været voldsomt dyrt i mange år, og mest fordi det først er de seneste at konkurrencen for alvor er taget op.

Hos Duftdejligt.dk vil vi gerne udfordre denne parfume konkurrence og billige parfume priser. Vi savner nemlig købmanden og den gode brugervenlige handel. Alt for mange netbutikker og vores konkollegaer, tilbyder billiger og nedsatte priser på både Eau de Toilette og andre varianter, men så skal du bare lige... Ja medlemskab, abonnement osv.

Derfor har vi taget den konkurrence op. Vi har skabt et firma, på en strategi - vi selv både kan og vil forstå, ja vigtigst af alt som vi faktisk lever efter!
Derfor har vi både kundeservice, nemt og gennemskueligt ordre flow, sikre en god og sikker handel for vores kunder, 30 dages returret og Ja billig parfume. Vi kan ikke love at vi altid er de billigste, men kig forbi for vi er konkurrencedygtige, og stadig med en høj kvalitet. Med andre ord, så er vi købmænd på nettet, som vi selv siger - "fordi vi er til at stole på".

Så mangler du en ny herre parfume eller vil du se efter billige parfumer til kvinder, så se mere hos Duftdejligt.dk
Vi glæder os til at se dig, og har du spørgsmål eller interesse i firmaet, så kontakt os, noget skal vi jo bruge tiden på.
CVR-nummer:40634150Virksomhed startet:jul 01, 2019 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Alberts Have 47
Albertslund 2620


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere