Dansk Boligforsikring

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 21/03-19

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring
Bysøplads 1

4300 Holbæk

Dansk Boligforsikring sørger for, at du og din familie er sikret mod skjulte skader i jeres nye hjem. Med en ejerskifteforsikring til kun 5.000 kroner i selvrisiko, tilbyder Dansk Boligforsikring markedets billigste husforsikring, uden at det går udover dækningen. Ejerskifteforsikringen er omfangsrig og træder i kraft, så snart en skade eller forkert installation anmeldes.

Hos Dansk Boligforsikring er det muligt at vælge mellem basis - og udvidet ejerskifteforsikring. Men en basis ejerskifteforsikring er du dækket i fem år i tilfældet af, at du skulle opdager skader på boligen, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten og svækker boligens funktion. Ønsker du en længerevarende og bredere forsikring kan du opgradere til en udvidet ejerskifteforsikring. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du dækket ud over basis forsikringen i hele 10 år. FInder du ulovlige vvs- eller elinstallationer på gundet dækker din forsikring. Det samme gælder i tilfældet af forurening.

Dansk Boligforsikring kan findes i Holbæk, hvor en forsikringsmedarbejderstab på mere 45 engagerede personer sidder. Dansk Boligforsikring har både dedikerede kundeservicemedarbejdere og erfarne jurister i bygningen på Bysåplads 1.

I direktionen og bestyrelsen hos Dansk Boligforsikring sidder hhv. Jens Hamann og Morgens Kjær, Lau G. Nielsen m.fl.
Jens Hamann har siden Dansk Boligforsikrings opstart været at finde som CEO i forsikringsselskabet.

Dansk Boligforsikring er en del af Forsikring & Pension, som er en brancheorganisation. F&P er en garanti for alle danskere, der tegner forsikringer hos medlemsforsikringsselskaber.

Forsikringsselskabet samarbejder med mange andre virksomheder, blandt andet flere ejendomsmæglere og andre forsikringsudbydere. Willis, som tilbyder dækning i store byggeprojekter, er et af selskabets største samarbejdspartnere.
CVR-nummer:26717795Virksomhed startet:nov 03, 2002 Antal ansatte:11 - 20

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

Dansk Boligforsikring

  • Mandag: 09.00 - 16.00
  • Tirsdag: 09.00 - 16.00
  • Onsdag: 09.00 - 16.00
  • Torsdag: 09.00 - 16.00
  • Fredag: 10.00 - 15.00

Kort

Bysøplads 1
Holbæk 4300


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere