Dansk Boligforsikring

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 20/06-22

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring
Kanalstræde 10, 1.

4300 Holbæk

Dansk Boligforsikring sørger for, at du og din familie er sikret mod skjulte skader i jeres nye hjem. Med en ejerskifteforsikring til kun 5.000 kroner i selvrisiko, tilbyder Dansk Boligforsikring markedets billigste husforsikring, uden at det går udover dækningen. Ejerskifteforsikringen er omfangsrig og træder i kraft, så snart en skade eller forkert installation anmeldes.

Hos Dansk Boligforsikring er det muligt at vælge mellem basis - og udvidet ejerskifteforsikring. Men en basis ejerskifteforsikring er du dækket i fem år i tilfældet af, at du skulle opdager skader på boligen, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten og svækker boligens funktion. Ønsker du en længerevarende og bredere forsikring kan du opgradere til en udvidet ejerskifteforsikring. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du dækket ud over basis forsikringen i hele 10 år. Finder du ulovlige vvs- eller elinstallationer på gundet dækker din forsikring. Det samme gælder i tilfældet af forurening.

Dansk Boligforsikring kan findes i Holbæk, hvor en forsikringsmedarbejderstab på mere 45 engagerede personer sidder. Dansk Boligforsikring har både dedikerede kundeservicemedarbejdere og erfarne jurister i bygningen på Bysåplads 1.

I direktionen og bestyrelsen hos Dansk Boligforsikring sidder hhv. Jens Hamann og Morgens Kjær, Lau G. Nielsen m.fl.
Jens Hamann har siden Dansk Boligforsikrings opstart været at finde som CEO i forsikringsselskabet.

Dansk Boligforsikring er en del af Forsikring & Pension, som er en brancheorganisation. F&P er en garanti for alle danskere, der tegner forsikringer hos medlemsforsikringsselskaber. Ligeledes er Dansk Boligforsikring medlem af Garantifonden.

Forsikringsselskabet samarbejder med mange andre virksomheder, blandt andet flere ejendomsmæglere og andre forsikringsudbydere. Willis Forsikringsservice, som tilbyder dækning i store byggeprojekter, er en af Dansk Boligforsikrings største samarbejdspartnere.

Hvis du skal have fat i Dansk Boligforsikring akut, kan du finde info enten her på siden eller på hjemmesiden. Alternativt er de også at finde på Facebook og LinkedIn.
CVR-nummer:26717795Virksomhed startet:nov 03, 2002 Antal ansatte:21 - 50

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

Dansk Boligforsikring

  • Mandag: 08.30 - 16.00
  • Tirsdag: 08.30 - 16.00
  • Onsdag: 08.30 - 16.00
  • Torsdag: 08.30 - 16.00
  • Fredag: 08.30 - 15.30
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Kort

Kanalstræde 10, 1.
Holbæk 4300


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere