Dansk Boligforsikring

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 19/10-23

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring
Kanalstræde 10, 1.

4300 Holbæk

Dansk Boligforsikring udbyder to slags forsikringer: ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikringer. De kan derfor godt betegnes som et niche-selskab, da de netop kun beskæftiger sig med boligområdet. Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2002 og er siden da blevet danskernes mest foretrukne, når det kommer til ejerskifteforsikring. De har haft den største markedsandel de senere år blandt virksomhederne på markedet. Ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring er henvendt til henholdsvis køber og sælger i en bolighandel.

Dansk Boligforsikring tilbyder dig en ejerskifteforsikring med en selvrisiko på 5.000 kroner. Ejerskifteforsikringen sikrer dig og din familie mod eventuelle skjulte skader i jeres nye hjem. Denne forsikring er markedets billigste husforsikring uden at gå på kompromis med dækningen. Ejerskifteforsikringen er særdeles omfattende, og den træder i kraft, så snart en skade eller forkert installation anmeldes

Hos Dansk Boligforsikring er det muligt at vælge mellem basis og udvidet ejerskifteforsikring. Med en basis ejerskifteforsikring er du dækket i fem år. Den dækker i tilfældet af, at du skulle opdage skader på boligen, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten, og som samtidig er svækkende for boligens funktion. Ønsker du en længerevarende og bredere forsikring, kan du opgradere til en udvidet ejerskifteforsikring. Med den udvidede ejerskifteforsikring er du dækket ud over basis forsikringen i hele 10 år.

Finder du ulovlige vvs- eller elinstallationer på grunden, dækker din forsikring, og det samme gør sig gældende i tilfælde af forurening.

Dansk Boligforsikring har base i Holbæk, hvor en forsikringsmedarbejderstab på mere 120 engagerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Dansk Boligforsikring har både dedikerede kundeservicemedarbejdere og erfarne jurister i bygningen.

I direktionen og bestyrelsen hos Dansk Boligforsikring sidder Jens Hamann, Morgens Kjær, Lau G. Nielsen og Claus E. Petersen, Michael Havemann og Mogens Skov. Jens Hamann har siden Dansk Boligforsikrings opstart været CEO i forsikringsselskabet.

Dansk Boligforsikring er en del af Forsikring & Pension, som er en brancheorganisation. Forsikring & Pension er en garanti for alle danskere, der tegner forsikringer hos medlemsforsikringsselskaber. Ligeledes er Dansk Boligforsikring medlem af Garantifonden.

Forsikringsselskabet samarbejder med mange virksomheder - herunder flere ejendomsmæglere og andre forsikringsudbydere. Blandt andet er Codan Forsikring, som er en af Danmarks største og ældste forsikringsselskaber med mange års erfaring. De er ligeledes en af Dansk Boligforsikrings største samarbejdspartnere.

Hvis du vil i kontakt med Dansk Boligforsikring, kan du finde information her på siden eller på deres hjemmeside. Alternativt kan du også finde dem på Facebook og LinkedIn.
CVR-nummer:26717795Virksomhed startet:nov 03, 2002 Antal ansatte:100+

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

Dansk Boligforsikring

  • Mandag: 08.30 - 16.00
  • Tirsdag: 08.30 - 16.00
  • Onsdag: 08.30 - 16.00
  • Torsdag: 08.30 - 16.00
  • Fredag: 08.30 - 15.30
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Kort

Kanalstræde 10, 1.
Holbæk 4300


Latitude:
Longitude: