Cosmos Co

Sesamolie - kosmetisk og spiselig

Sesamolie - kosmetisk og spiselig
Sesamolie er en 2i1 olie. Den kan både anvendes til kosmetisk brug, dvs den er perfekt som en neutral olie, hvori der f.eks kan blandes æteriske olier eller lignende. Den er også fantastisk som massageolie, fordi den ikke absorberes helt vildt hurtigt af huden, men samtidig er den fyldt med en masse gode og plejende ting.
Men sesamolien kan også spises, hvor den især gør sig godt som dip, som dressing til salater eller som luksus ingrediens i de fleste retter.
Sesamolie er IKKE velegnet til at stege kød i!
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere