brugbarhed.nu

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 16/07-12

brugbarhed.nu
Paludan Müllers Vej 6, 2.tv

1815 Frederiksberg C


Træt af ubrugelig IT?

Det er vi! Vi har valgt aktivt at tage stilling og sige nej tak til dårligt designede IT-løsninger, og ja tak til ansvarlige IT-løsninger, der giver gode brugeroplevelser og høj nytteværdi!


Hos brugbarhed.nu er vi tilhængere af simple, veldesignede og brugbare løsninger, der både er lette at anvende og vedligeholde, og fungerer både i den digitale og den fysiske verden. Dette opnår vi bl.a. gennem brugerstudier og brugertests, samt gennem tæt samarbejde med ligesindede specialister indenfor grafisk kommunikation og design hos www.media-now.dk.

Med dette som udgangspunkt tilbyder vi vi alle former for usability- arbejde og de fleste former for web-udvikling - primært med udgangspunkt i php, javaScript og MySQL. I øjeblikket arbejder vi meget med wordpress, men også med meget andet.

Med brugbarhed.nu ønsker vi også at tage et mere generelt samfundsmæssigt ansvar. Vi bakker således op omkring den social-økonomiske virksomhedstankegang, og forsøger desuden så aktivt som muligt at indtænke miljøet i vores daglige arbejde, fx i form af CO2 – reduktion, anvendelse af miljørigtigt papir m.v.
CVR-nummer:28477171

Ejere og medarbejdere

Kort

Paludan Müllers Vej 6, 2.tv
Frederiksberg C 1815


Latitude:
Longitude: