Begravelses Service

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 23/06-15

Begravelses Service

Begravelses Service
Smallegade 38b

2000 Frederiksberg

Begravelses Service er din lokale bedemands- og begravelsesforretning, og vi tilbyder hjælp og assistance ved dødsfald samt ved arrangering af begravelser og bisættelser i hele København, på Frederiksberg samt på hele Sydsjælland.

Begravelses Service er en af Danmarks største og mest professionelle bedemandsforretninger, og vi arrangerer alle former for begravelser og bisættelser - uanset om der ønskes en traditionel begravelse i folkekirken, en begravelse i andre trossamfund og efter andre skikke eller hvis der ønskes en ateistisk begravelse i sit eget hjem. Hos Begravelses Service er vi specialiserede i at rådgive efterladte, så de får mulighed for at tage afsked med deres elskede på den måde, der e mest rigtig for deme. Hos Begravelses Service hjælper vi altid med at arrangere lige netop den afsked, der ønskes af afdøde og de efterladte

Hos Begravelses Service er vi førende inden for begravelsesrådgivning, og vi har mange års erfaring med at rådgive efterladte, så de får lige præcis den afskedsceremoni, som de ønsker. Hos Begravelses Service har vi en ægte interesse i at gøre det ordentligt for den afdøde – samt i at gøre en forskel for de efterladte. Netop derfor gør Begravelses Service alt, hvad der står i vores magt for at få alle involverede omkring begravelsen til at optræde fleksibelt og imødekommende, fx præster, gravere, stenhuggere, myndigheder, kapeller, restauranter etc. Du kan være sikker på, at du med Begravelses Service altid får arrangeret en tilfredsstillende afsked.

Ud over de helt traditionelle bedemandsopgaver bistår Begravelses Service også med professionel juridisk assistance til behandling af dødsboet i skifteretten.

Alle Begravelses Service’s bedemandsforretninger er kvalitetscertificeret (DS EN15017) ved Dansk Standard - det er din garanti for kvalitet og personlig service.
CVR-nummer:25065425Virksomhed startet:nov 01, 1999 Antal ansatte:6 - 10

Ejere og medarbejdere

Kort

Smallegade 38b
Frederiksberg 2000


Latitude:
Longitude: