AK Nygart

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 13/08-19

AK Nygart

AK Nygart
Ny Østergade 12

1101 København K

AK Nygart er et af Danmarks mest erfarne udbydere af kosmetiske behandlinger og plastikoperationer.

Vi var blandt de første til at tilbyde ydelser som permanent hårfjerning med laser, karlaserteknikken, filler- og Botoxbehandlinger.

Hos AK Nygart vægter vi patienternes sikkerhed og den løbende udvikling af vores dygtige speciallægers- og sygeplejerskers faglige ekspertise. Som resultat kan AK Nygart altid tilbyde vores patienter den bedste og mest sikre behandling eller operation, der møder hver patients konkrete ønsker til resultatet.

AK Nygart tilbyder alle patienter en gratis forundersøgelse, hvor en læge eller behandler lytter til patientens ønsker og forhåbninger. Det giver det bedste fundament for den videre planlægning af den ønskede operation eller skønhedsbehandling samt for et smukt slutresultat.

Hos AK Nygart udfører vi omkring 1.000 brystoperationer om året. Dertil har vi stor erfaring med mange andre typer kosmetiske plastikoperationer, herunder ansigtsløft, øjenlågsoperationer, fedtsugning og maveløft. Skønhedsbehandlinger er et andet af vores store ekspertiseområder, hvor særligt Botox, fillers, peeling og hårfjerning med laser er populært.

Det er meget forskelligt, hvad bevæggrunden for ønsket om en behandling hos os er. For nogle patienter udspringer ønsket om en plastikoperation af aldring eller et stort vægttab, mens det for andre handler om behovet for velvære og et smukt ansigt eller en mere harmonisk krop. Uanset hvad der er årsagen, modtager vi hos AK Nygart alle henvendelser med samme åbenhed og forståelse for netop det, der får dig til at tage kontakt.

Hvis du har spørgsmål om plastikkirurgi eller kosmetiske behandlinger, er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller vores hjemmeside. Vi tilbyder dig gerne en gratis individuel konsultation, hvor du kan få præcise svar i forhold til netop dine ønsker og din krop.

Vi har klinikker tre steder i Danmark: I Aarhus, Lyngby og i hjertet af København. Vær dog opmærksom på, at vi kun udfører plastikkirurgiske operationer i klinikkerne på Sjælland.

Hos AK Nygart glæder vi os til at byde dig velkommen.
CVR-nummer:26513073Virksomhed startet:feb 01, 2002 Antal ansatte:21 - 50

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

AK Nygart

  • Mandag: 08.00 - 17.00
  • Tirsdag: 08.00 - 17.00
  • Onsdag: 08.00 - 18.00
  • Torsdag: 08.00 - 17.00
  • Fredag: 08.00 - 16.00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Kort

Ny Østergade 12
København K 1101


Latitude:
Longitude: