Over 20 spændende interviews med danske iværksættere i udlandet
på Amino

Martin Thorborg laver spændende interviews med danske iværksættere

Aminos svar på P1

Martin Thorborg kan godt lide danske iværksættere og en god historie. Derfor sætter han sig hver uge ned i stolen i Aminos super professionelle TV-studie og tager interviewer-hatten på. ”Ofrene” er danske iværksættere, som alle har det til fælles at de har en god historie at fortælle.

Martin har ikke travlt og det kommer der altid en god, dybdegående og inspirerende historie ud ad, som du som iværksætter og Amino PLUS-medlem kan nyde godt af.

Som Amino PLUS har du fuld adgang

Som Amino PLUS får du fuld adgang til hele Aminos arkiv af spændende iværksætterhistorier fra hele verden. Og hver uge kommer der nye spændende interviews til dig.


Tilmeld dig AMINO PLUS i dag - og få adgang med det samme

Det koster 99 kr per måned - og giver adgang til over 50 andre fordele, ud over at du får direkte adgang til videoerne med det samme.
Husk det kan trækkes fra i skat.

Det kan trækkes fra
Bliv medlem - Køb Plus adgang

Uddrag af alle de videoer du får adgang til med AMINO PLUSDet siger andre om webcasts og videoerne:


 • Havde forventet mere indhold da jeg købte amino plus, kan heller ikke forstå at i bliver ved med at skrive om det når der ikke er mere indhold. "Ps. Husk at du som Plus medlem har adgang til Amino TV, som er fyldt med spændende iværksætter interviews - Klik her" og så er der kun 2 gratis videoer?


  — Benjamin Karlog
  Karlog-IT

 • Super fedt!


  — Bogdan

 • Slaraffenland


  — Mie K

 • Amino TV er super interessant og værdifuldt for iværksættere. Bliv endelig ved med at sende spændende videoer afsted til os!


  — Tobias Ehlig
  eCykelhjelm.dk

 • Godt at der er tid til historien så der er plads til tanker for at forstå essensen i iværksætterens drivkraft.


  — Callesen Consult
  CALLESEN CONSULT

 • Hun er super dejlig at høre på hende Pernille, så jeg skruwer godt op for lyden. Et minus ttil teknikken, idet Mortens stemme brager ind så jeg må sidde med volumenknappen op-ne-op ned, for ikke at blive hel døv Erik Portugal


  — solnordic

 • Fedt. Men pas på med for meget rygklapperi i interview situationen. Risiko for og så gjorde jeg og så gjorde jeg - bliver kedeligt og forudsigeligt Michael:)


  — Xpowerpeople

 • Hyggeligt indhold, der svinger lidt i kvalitet. Super fedt at indlæg kan downloades som MP3, da jeg bare har bedre tid til at lytte til indlæg :) Kommer det som PodCast er jeg solgt! (Altså bortset fra at jeg allerede har betalt ;))


  — Mark Buskbjerg
  Budskab

 • Spændende at høre iværksætteres vej op ad stien. Men teknisk er det ikke til at holde ud til at se på. Hvad med at tage et tv-kursus. Det kunne blive SÅ meget bedre. Det er alt for langt. Lyden er dårlig, det er kun camera mic. Lav nogle klipbilleder. Pas på modlys.


  — SvendG

 • Det er uvurderligt for dansk iværksætteri. Jeg kender utallige iværksættere som startede deres rejse med hjælp fra amino. Inklusiv mig selv.


  — Simon

Med PLUS får du også:

Besøg vores andre hjemmesider :
lll