BE communication - Oversættelse/Autoriseret oversættelse/Korrekturlæsning/Tekstforfatning/Tolkning

Brugerprofil

Freelancer Tina Nurby
 • Baseret på 5 anmeldelser

Tina Nurby

Aabenraa, Danmark

Se kontaktinformationer

Sammendrag

Formindsk omkostningerne - saml flere sprog samme sted!

Hasteopgaver - er der tale om en større mængde tekst, er det hensigtsmæssigt at henvende sig i god tid.

Tekstformat - som kunde kan du spare penge, hvis du leverer dit materiale i kendte formater, som f.eks. Excel, Word, PDF, InDesign-filer i både *.inx-format og *.idml-format. (Ingen billedfiler).

Kildetekst - Lad os tjekke kvaliteten af den kildetekst, du skal have oversat. Jo mere korrekt kildeteksten er, desto bedre bliver oversættelsen.

Efterfølgende opsætning - hvis du vil være 100 % sikker på, at den oversatte tekst er korrekt opsat på en hjemmeside eller brochure, bør du overveje at lade os gennemgå teksten efter opsætningen.

Formindsk omkostningerne - saml flere sprog samme sted. Dette er med til at bevare overblikket og vedligeholde en høj ensartet kvalitet.

Der er altid 50 freelancere på stand by – klar til at løse dine opgaver!

Oversættelse mellem mange sprog - Al oversættelse er vores speciale

Vi bruger udelukkende modersmålsoversættere, kun derved opnår du den bedste kvalitet. Vores erfarne oversættere sprogbehandler din tekst, så den fremstår optimalt på det nye sprog, og vi afleverer altid den oversatte tekst i et layout, der ligger så tæt på originalteksten som muligt, medmindre du har specielle ønsker.

Opgaver vi løser
Oversættelse af hjemmesider, søgeord, SEO-artikler, alle former for dokumenter, tekniske manualer, brochurer, foldere, breve, magasiner, pressemeddelelser, pressemateriale, artikler, portrætter, interviews, mails, bøger, taletekster, filmtekster, skønlitteratur og faglitteratur, attester, nyhedsbreve, LinkedIn profil, Facebook profil, Twitter samt virksomhedsprofiler etc.

Alt fra webtekster, SEO tekster, business, hverdagssprog, produktbeskrivelser, artikler, skønlitteratur, vilkår, betingelser, nyhedsbreve, programmer, pressemeddelelser, bøger, kultur, brochurer, PR, turisme, tøj, medicin, HR, dyrefoder, teknik, fagbøger, klummer, blogs, almene tekster, markedsføring, virksomhedshistorie eller jubilæumskrift, nyhedsmails, salgsbreve, management, fiktion, IT, B2C, DTP og teknisk dokumentation indenfor produktkataloger, reservedelslister, produktdatablade, designguides og instruktionsmanualer til små installationsvejledninger.

Indenfor kommunikation: Finans, handel, detail, PR, business, sociale medier, IT, jura, turisme, reklame, presse, media, marketing, produktion, teknik og miljø etc.

Autoriseret oversættelse - Korrekturlæsning - Tekstforfatning
Attester, der skal stemples og bekræftes af en autoriseret translatør. Som f.eks. vielsesattester, dåbsattester, skilsmissebevillinger, straffeattester, navneattester samt eksamensbeviser.

Korrekturlæsning: Sprogrevision og korrekturlæsning af originaltekst. Ekstra gennemlæsning udført af en professionel oversætter.

Tekstforfatning - formulering indenfor: Teknisk kompliceret sprog, akademisk sprog, IT sprog, markedsførende websidetekster, pressemeddelelser, slogans osv.

På udkig efter en ny hjemmeside, eller trænger den nuværende til en ansigtsløftning?

Vi leverer tekst/tilretter tekst, korrekturlæser og oversætter. Vi finder i fællesskab den rigtige løsning til dig!

Vi kan meget mere end at oversætte
Vi har et rigtigt godt samarbejde med virksomheder som kan udvikle brochurer, visitkort, flyers, foldere, film, fotos og andre marketingmaterialer – klar til tryk. Kontakt os - sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

Tolkning
Har du brug for en tolk enten pr. telefon eller personligt – ring på (+ 45) 70 27 05 30.

Kategori(er)

 • Skrivearbejde - Korrekturlæsning
 • Skrivearbejde - Div. Skrivning & Oversættelse
 • Skrivearbejde - Webtekster
 • Oversættelse - Diverse oversættelser
 • Skrivearbejde - Brugervejledninger
 • Skrivearbejde - Juridisk Skrivning
 • Oversættelse - Kinesisk
 • Oversættelse - Russisk
 • Oversættelse - Spansk

Yderligere information  

Kompetencer

Når du vælger at lade BE Communication løse din oversættelsesopgave, får du en lang række fordele:

Du får oversættelser af høj kvalitet til yderst rimelige priser
Du får et tæt engageret samarbejde med en professionel samarbejdspartner
Du får en høj grad af service og fleksibilitet samt fuld diskretion
Du får sikkerhed for levering til aftalt tid

Vi bruger udelukkende modersmålsoversættere, derved opnår du den bedste kvalitet.

Vores erfarne oversættere sprogbehandler din tekst, så den fremstår optimalt på det nye sprog, og vi afleverer altid den oversatte tekst i et layout, der ligger så tæt på originalteksten som muligt, medmindre du har specielle ønsker.


Tidligere og nuværende ansættelser

Indehaver af BE Communication 2009 -
Sekretær ECCO, 6520 Bredebro. (2007 - 2009)

Freelance skribent 1986 - 2007 (Chili, Outsideren, Foreningen Far til støtte for børn og unge, Inges kattehjem og lokale foreninger)

Sosuassistent (sundhedssektoren (1991 - 2007)


Betalingsbetingelser

Privatpersoner - Netto kontant

Virksomheder - 14 dage netto

Uddannelse

En dynamisk virksomhed
BE communication blev grundlagt i december 1997 og har igennem årerne fået en fast stab af professionelle freelance modersmålsoversættere, translatører, tekstforfattere, korrekturlæsere, og tolke. En database der stadig bliver større og større i takt med, at virksomheden vokser. Og ikke mindst en masse gode samarbejdspartnere.

Tina Nurby/indehaver
"Med en baggrund som social- og sundhedsassistent, kontorassistent og freelance skribent, hvor jeg har skrevet artikler, foretaget interviews og været redaktør, bestyrelsesmedlem samt boganmelder for forskellige tidsskrifter og foreninger, valgte jeg i 2009 at købe virksomheden BE communication af min søster, Bettina Eriksen, hvis initialer er bevaret i virksomhedsnavnet.

Siden overtagelsen har jeg revideret nettet af freelancere, så de i dag passer til virksomhedens profil og kunder. Jeg har udvidet virksomhedens serviceydelser fra oversættelsesopgaver til også at indbefatte tolkning og tekstforfatning - og så har jeg oparbejdet et godt og stabilt netværk af gode professionelle samarbejdspartnere".

Galina Jørgensen, freelancer, cand.lig.merc.-studerende.
Som kommunikationsdesigner/informationsarkitekt udvikler hun BE communications salgs -og marketingsmateriale, visitkort, brochure og billeder. For flere af vores kunder producerer hun animationsfilm, logoer, design af visitkort, personlige signaturer mm. Foruden dansk, taler hun også flydende russisk, engelsk og tysk.

Martin Løvenholdt er ansat i studiejob, hvor han varetager vores digitale nyhedsbrev. Han skriver artiklerne og sammensætter visuelt et kreativt og erhvervskommunikativt nyhedsbrev. Ved siden af studerer han engelsk erhvervssprog og IT-baseret marketingskommunikation.

Vi brænder alle for at give dig den bedste kvalitet og service
Du vil altid opleve personlig service og højt engagement, uanset om du skal have løst en lille, eller en større opgave. Og det er uanset om du bruger os en gang imellem, eller som fast leverandør.

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere og kan tilbyde oversættelse på næsten alle sprog. Det er især vigtigt at freelancere og virksomheder passer sammen, og at freelanceren ved noget om produkter som beskrives i tekster, der skal oversættes.

Du og din opgave er altid i centrum
Din opgave er i sikre hænder hos os – vi ved nemlig, hvad det betyder, at kommunikationen fungerer optimalt på tværs af landegrænser og kulturforskelle.

Og vi er specialister i at få det til at lykkes!

Alle vores freelancere er sproglige genier
De lever og ånder for ord og sætninger. Vi har altid en freelancer på standby – klar til at løse din opgave.


Referencer/Portfolio (Links til løste opgaver/Portfolio)

BE Communication løser opgaver for en række større og mindre erhvervsvirksomheder og privatpersoner.

Vores kunder er geografisk fordelt over hele Danmark og i udlandet.


Hvad mener kunderne?

BE communication løser opgaver for en række større og mindre erhvervsvirksomheder og privatpersoner

Vores kunder er geografisk fordelt over hele Danmark og i udlandet. Indenfor: Kommunikation, finans, handel, detail, PR, business, sociale medier, IT, jura, turisme, reklame, presse, media, marketing, produktion, teknik og miljø etc.

Kunde - Cimbria

- Et gensidigt givende samarbejde!

"Det vigtigste for os er oversættelsens kvalitet, derfor skal oversætteren ikke bare have gode sprogkundskaber, men skal også have en god teknisk forståelse".

Citat: Sheena Andersen, Confirmity, assessment teknikker.

------------

Morten Strange - Dansk Turismeudvikling

Gennem hele BE Communications levetid har vi benyttet dem til oversættelse af turismerelaterede tekster til tysk, engelsk, svensk og hollandsk samt i mindre grad til norsk, fransk og italiensk. Oversættelserne er blevet leveret hurtigt og det er min fornemmelse, at oversætterne har godt fat i forståelsen af det danske sprog. Har der været tvivlstilfælde, er vi blevet gjort opmærksom på det og har fået valgmuligheder. Der er også blevet gjort opmærksom på stavefejl i de danske tekster.

Blandt opgaverne har været TopCamp Magazine (dele heraf), Top Attraktioners fællesbrochure (dele heraf) samt hjemmesiderne for begge disse. Tidligere har BE Communication oversat guiden "Snapseruten" til tysk og svensk samt guiderne "Fiskeri i Limfjorden" og "Limfjordsoplevelser" til tysk for os.

Som hovedregel har vi været godt tilfredse med BE Communications arbejde og vi har ofte anbefalet BE Communication til vore samarbejdspartnere.

-------

Mona Skannerup - Mil-Tek Danmark A/S

Gennem mange års erfaring har vi erfaret, at BE Communications arbejdsform er værdifuld da de har udført vore opgaver til stor tilfredshed.

Vi kan varmt anbefale BE Communications ekspertise.

------

Mange tak
"Tilfredsstillende arbejde til rimelig pris".

Med venlig hilsen Det lille Rejsebureau A/S Tlf. 56956785, Lilly Pedersen.
---------

Tak
"BE communication har været super gode til at guide os i forbindelse med design af vores brochure og visitkort". Et fint forløb med konstruktivt oplæg, flot design. – opfølgning på kommentarer til endeligt layout og aflevering alt sammen til aftalt tid og rimelig pris". Tak.

Carl E Andersen, Ce-Tec A/S

-----------

Advodan Tønder

Tilfredshed og godt samarbejde

"Vi er tilfredse med BE communication, ellers brugte vi dem ikke, og samarbejdet er så godt, som det kan være. Det er en væsentlig faktor for os, når vi bestiller en oversættelse, at vi får den hurtigt og til aftalt tid. Det hele kører elektronisk, hvilket er nemt og tidsbesparende, og vi anbefaler altid BE communication til vores samarbejdspartnere".

------------

Andemors Verden

- Det hele værd

"Min oplevelse er helt klart, at det har været hele tiden værd at få det gjort ordentligt, da det er vigtigt, at alle tre nationaliteter forstår produktbeskrivelserne 100 %. Og set i lyset af hvor mange mennesker der var involveret, er det nærmest magisk, at det lykkedes!"

"Vi fortsætter med at benytte BE communication."

Feedback modtaget fra:

Feedback givet til:

Opgaver udbudt

Opgaver vundet

User Stats

 • Har været Amino Freelancer siden: 14-06-2010 Set kontakinfo i alt: 64
 • Bud på opgaver afgivet: 35 Bud på opgaver vundet: 6
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere