Freelancer med ekspertise inden for Design & Multimedia - Grafisk Design

Brugerprofil

Freelancer Sarah Pedersen
  • Baseret på 0 anmeldelser

Sarah Pedersen

Skanderborg, Danmark

Se kontaktinformationer

Sammendrag

Jeg er uddannet grafisk designteknolog og har erfaring med at lave logoer, visuelle identiteter, flyers, plakater, grundlæggende magasinopsætning og meget mere

Jeg er OGSÅ, hvad jeg vil kalde en marketingblæksprutte.

Jeg kan skrive dine produkttekster og websalgstekster, enten efter kort breif eller egen betalt research.
Jeg kan arbejde i mange forskellige medier. Jeg har brugererfaring på mange forskellige websystemer og kan vedligeholde din webside.

Jeg elsker at blande mine opgaver, for at have en blandet arbejdsdag. ELSKER at designe og skrive tekster. Jeg ser en kreativ proces i begge dele. I min verden giver det en perfekt helhed at leve af begge dele.

Kategori(er)

  • Design & Multimedia - Grafisk design
  • Design & Multimedia - Illustrator
  • Design & Multimedia - InDesign
  • Design & Multimedia - Logodesign

Yderligere information  

Kompetencer

Gennem min uddannelse har jeg lært at håndtere Indesign, Photoshop og Illustrator. Jeg kan lave plakater, brochurer, visuelle identiteter, logoer, flyers, magasiner, webdesign (uden kodning), præsentationer, bannere, outdoorskiltning, brevpapir, kampagner, emballage, fototilretning, indbydelser, takkekort, illustrationer og meget meget mere.


Tidligere og nuværende ansættelser

Marketingblæksprutte og grafiker hos Kluntz A/S i Hørning. (okt. 2013 - dec. 2017)
Kluntz står bag bl.a. kluntz.dk, reklamevand.dk, juleriget.dk, gavenerdin.dk, euromascots.dk, medarbejdershoppen.dk og flere interne medarbejdershops hos større danske virksomheder.
Mit job havde mange facetter og har givet mig en god bred erfaring. Jeg har bl.a. stået for vedligeholdelse, tekstforfatning og produktbeskrivelser på diverse websider, opretning af varer i webshops (direkte i magento, woocommerce, i Nav og i PIM), opsætning af kataloger, emailmarkedsføring, socialemedier, design af maskot, opsætning og oversættelse (engelsk -> dansk) af brugs- og vedligeholdelsesvejledninger til maskotter, design af fødevareemballage, tjek af logoer til tryk, grafiske opsætninger (tryk af logo på diverse medier) og andet forefaldende grafisk arbejde.

Praktik hos Dynaudio (8 uger)
Under praktikken var jeg tilknyttet HR-afdelingen. Jeg havde bl.a. til opgave at illustere deres nye nøgleord, for at synliggøre dem for medarbejderne. Herudover designede jeg brochurer og flyers til internt brug.

Praktik hos Horsens Ny Teater. (8 uger)
Her havde jeg fokus på markedsføring mod børnefamilier.

Praktik hos UCN Act2learn (3 mdr)
Her tog jeg del i den store proces det er, at skifte fra én visuel identitet til en anden. Jeg designede roll-ups ud fra givne nye designrammer. Jeg opsatte desuden en del salgsbrochurer og flyers, samt var tekstforfatter på en brochure omhandlende LEAN.

Freelance (foto tilretning i photoshop) hos Advice Aalborg - 10 timer 2008


Betalingsbetingelser

Mine betalingsbetingelser er blandede.
Mindre opgaver faktureres, når opgaven er udført.
Hvis du er ny som kunde hos mig, vil jeg på større opgaver foretrække, at vi deler betalingen op i rater hver måned. På den måde holder vi hinanden op på samarbejdet. Det vil være muligt for dig at kvalitetssikre mit arbejde og vælge en anden freelancer, hvis du ikke er tilfreds. Jeg foreslår at vi laver en kontrakt, og dermed forpligter os overfor hinanden.

Uddannelse


Jeg er uddannet Grafisk Designteknolog fra UCN Aalborg.
Under uddannelsen koncentrerede jeg mig særlig om logodesign, emballagedesign og marketing.

Efter endt uddannelse har jeg været på flere kurser i tekstforfatning, journalistik og emailmarkedsføring. Jeg har blandt andet været på kursus hos Christina Klitsgaard (både online og live) og på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Før dette har jeg 3 års uddannelse på arkitektur og design, industriel designlinje (AAU) bag mig.


Referencer/Portfolio (Links til løste opgaver/Portfolio)

www.sarahgraphics.dk/portfolio

Feedback modtaget fra:

Feedback givet til:

Opgaver udbudt

Opgaver vundet

User Stats

  • Har været Amino Freelancer siden: 04-04-2011 Set kontakinfo i alt: 19
  • Bud på opgaver afgivet: 43 Bud på opgaver vundet: 0
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere