pej gruppens næste konference for fødevarebranchen indeholder en lang række spændende overskrifter såsom Health Food Map 2015, tidsånd og forbrug 2011- 2015, nyheder fra hele verden og meget mere. På konferencen bliver du opdateret på aktuelle samt fremtidige Foodtrends
Beskrivelse:
Læs online invitationen til FOOD + CONSUMER TRENDS 2012-2015 på pejgruppen.dk
Dagens program i overskrifter:
► Tidsånd og forbrug 2011-2015 - hvad kommer efter krisen?
► Succes eller fiasko for dagligvarer på nettet?
► Magtkamp mellem medier og måltid.
Hvilke konsekvenser og muligheder giver det?
► Sundhed som religion
Hvorfor giver forbrugernes usikkerhed grobund for selvbestaltede sundhedsguruer?
► Dødelige tendenser
Livsstilssygdomme og dødelighed. Hvilken rolle spiller maden?
► Health Food Map 2015
Introduktion af nyt arbejdsredskab til fødevarebranchen.
► Skandinaviske spisevaner
De traditionelle mønstre er under opbrud
► World Food - nyheder fra hele verdenen.
► Hvad er sundhed?
Vi gør op med den traditionelle opfattelse af sund mad.
Foredragsholdere:
Poul Erik Jakobsen, adm.dir. pej gruppens stifter
Jakob Søndergaard, projektdirektør i pej gruppen
Louise Byg Kongsholm, konsulent i pej gruppen
Anne Skare Nielsen, direktør i Future Navigator
Per Brændgaard, ernæringsekspert med på video
Christian Bitz, ernæringsekspert med på video
Johannes Andersen, samfundsforsker med på video
Pris pr. deltager: DKK 4.895,- ekskl. moms
Forplejning og deltagermateriale er inkluderet
Bliv medlem af pej gruppens Trendlab og få 25% rabat på billetten.