I november 2011 afholder pej gruppen Skandinaviens største fødevarekonference. Det bliver den bedste og mest inspirerende konference for alle aktører i fødevarebranchen. Programmet er det bedste nogensinde – og vi glæder os til at se dig.
Vi har bl.a. inviteret den gastronomiske innovatør Claus Meyer til at komme med sit bud på de kommende fødevaretrends og har fået årets kok i Brasilien 2011 Simon Lau Cederholm til at udvikle menuen til konferencen.
Highlights fra konferencen:
• Aktuel opdatering på tidsånd og forbrug
• Strategi frem mod 2016
• Sidste udkald for den fysiske butik – hvad sker der?
• Det nye Skandinavien – tre forskellige fødevare- og forbrugslande efter krisen
• Den nye verden – lande hvor forbruget vokser og de nye trends kommer fra
• Brasilien – vækstland nr. 1 med masse af inspiration + menu udviklet af årets kok 2011 i Brasilien
• Claus Meyer: Hvad kommer efter noma, det skandinaviske køkken og sundhedsfokus?