Event information

Kategori:

Webinar: Start som selvstændig - sådan gør du!

Webinar: Start som selvstændig - sådan gør du!

Onsdag, 28. september 2022

 • Sted:

  Internet

 • Tid:

  16:00 - 17:30

 • Pris:

  Gratis adgang

 • Indsendt af:

  Krifa Erhverv

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an.

Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som selvstændig? Momsregistrering, selskabstyper og finansiering – mange relevante spørgsmål og begreber fra den selvstændige verden. Få hjælp til at finde vejen gennem denne jungle! Hvilke ting SKAL du bare have styr på, og hvilke kan komme i orden hen ad vejen?

Arbejdsmarkedskonsulent Jane Møller og specialkonsulent Jan Fredensborg fra Krifa rådgiver om netop dette emne.

Et webinar er et online foredrag, som du kan følge fra stuen, sommerhuset eller caféen. Rent teknisk kan alle være med. Du skal blot have en computer, tablet eller smartphone med adgang til internettet. Vi sender dig et link, som du skal bruge, når webinaret finder sted - det kan ikke være lettere. Undervejs i webinaret kan du se og høre oplægsholderne og også chatte med dem plus de øvrige deltagere. Skynd dig at opleve et webinar – meld dig til allerede i dag.

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar

  Andre events i Internet

   Populære events

    Events der snart afholdes

     Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
     OK Læs mere