Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Jeppe Hyldgård Berntsen

Profilbillede
Jeppe Hyldgård Berntsen
Aminomedlem siden: 05-04-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 1 Har afgivet 1 stemmer på kommentarer
Jeppe Hyldgård Berntsen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Jeppe Hyldgård Berntsen

Det kan forage mig, at folk er så fokuseret på, at alt skal gøres op i kroner. Og ikke tillægger det, at man lærer noget nyt en langt større betydning.
Ja, du kan ende ud i, at måske skal arbejde gratis, men hvis dette "gratis" arbejde kan munde ud i, at man ender med en top lækker stilling i en virksomhed man selv ynder at arbejde for, så fred være med det, så er de penge vel også tjent ind igen?
- Nu har jeg selv arbejdet mig op i den kæde jeg arbejder for, og jeg gør meget gratis/Frivilligt arbejde for dem.
Så kan man snakke om hjernevask og pis og lort, men faktum er , at jeg gerne vil beholde mig arbejde og gerne ser, at det sted jeg arbejder stadig vil stå stærkt i min by, så må man ligge sin egoisme på bordet, om det er 5-10-15 timer om ugen, så fred være med det. Hvis økonomien krakker helt, er det vel ikke en større hindring end at påtale det overfor sin chef, for vil da ANTAGE at en sund leder, er villig til at høre på, hvad folk har at sige, ellers har ledelsen lagt en forkert retningslinje for kommunikation.
- Syntes folk skal åbne øjnene for, hvad nogen gennemgår på arbejdsmarkedet for at få det de gerne vil have.
Hvor end nogen er imod det, så har jeg det rigtig fint med "prøveperioder" "prøvetid" . Men alle har jo sin mening om ting, af en eller flere grunde.

MvH
Jeppe

Skrevet den 11-10-2011 02:49
1       0