Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Patrichpedersen

Profilbillede
Patrichpedersen
Aminomedlem siden: 26-10-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 2 Har afgivet 8 stemmer på kommentarer
Patrichpedersen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Patrichpedersen

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige andet end at det er fuldstændig sindsygt.

Som vi alle ved er der 2 synspunkter i enhver sag, i det her tilfælde vil jeg prøve at komme med begge synspunkter så klart som muligt, og derefter komme med en konklusion.

Statens synspunkt, præget af de siddende røde partier:
For at holde arbejdspladserne I Danmark bliver vi nødt til at beskatte udenlandsk arbejdskraft på en måde så omkostningen for virksomheden stiger til et niveau, så de ikke spare penge på at outsource, udover det kan vi (staten) tjene på den besparelse virksomheden har skabt. Formålet er at holde arbejdspladserne i Danmark, og hvis ikke der bliver danske arbejdspladser så beskatter vi så vi kan betale for dem der nu bliver arbejdsløse.
- Det var regeringens synspunkt.

Virksomhedsejerne:
I Danmark betaler vi en utrolig høj løn, vi har, grundet de frie regler om arbejdskraft i EU, set at vi kan ansætte udenlandske Chauffører til en meget lavere løn og stadig levere et produkt af samme kvalitet som danske chauffører kan levere. Vi har derfor valgt at ansætte de udenlandske chauffører da vi kan spare mange penge og blive mere konkurrencedygtige, virksomhederne går fra at have utrolig lave overskud til at have en bedre indtjening - Min opgave som virksomhedsejer er at sørge for at virksomheden er konkurrencedygtig, og det er det jeg gør.

Konklusion: Regeringen ser kun at arbejdspladserne flytter til udlandet og lønnen går til polen(eksempelvis) I stedet for Danmark, den ser ikke problemet for virksomhedsejeren, nemlig at de ultrahøje omkostninger tvinger virksomhedsejeren til at tage en beslutning er gavner virksomheden.
Virksomheden har ikke ansvaret for at proppe mest muligt ned i den danske statskasse - selvom regeringen nok godt så dette. Men virksomhedsejeren vil godt bo i Danmark, have sin virksomhed her, og så kun benytte sig af udenlandsk arbejdskraft. Staten vil have virksomheden skal bo i Danmark og have danske medarbejdere og betale maximum skat.

Problemet er at Staten ser forkert på denne situation også, endnu en gang 2 synspunkter:

Statens - Virksomheden ligger i Danmark derfor skal alt den tjener beskattes efter det danske system uanset hvad, hvis de outsourcer medarbejdere eller flytter patenter eller andre indkomstkilder vil vi smide en skat oveni så den profit virksomheden har fået ved at flytte udenlands bliver omdirigeret ned i den danske statskasse.

Virksomhedens: Jeg vil godt ligge i Danmark, men det kan ikke betale sig rent økonomisk at have alle virksomhedens funktioner beliggende her, det er simpelthen for dyrt. Eksempler.
Widex, for dyrt at producere i DK, men hvis vi kunne ville vi gøre det, desværre er det ikke konkurrencedygtigt nok.
Novo, omkostningerne er for dyre, derfor sender vi patenterne udenlands, vi vil stadig gerne udvikle i Danmark da vi er et dansk selskab, men når vi betaler 5 Milliarder i produktudvikling pr. produkt har vi ikke råd til den enorme danske skat.

 Den Danske stat vil have at da virksomheden ligger i Danmark skal den sataneddeme bare punge ud ved kasse 1 - "for den bliver jo liggende, den er jo Dansk!"

Virksomhederne vil gerne have en del af virksomheden i Danmark, det hele er for dyrt men så bare noget af det. Desværre bliver de trynet af den danske stat, Novo for eksempel bliver svinet til for at rykke patenterne til udlandet, Istedet for at vi siger "Hej Novo, vi er faktisk glade for at i IKKE også vælger at rykke produktion og udvikling til udlandet, tak" Men Novo bliver måske tvunget til at rykke udviklingen til udlandet fordi "hey, vi holdt R&D og en del af produktionen i Danmark, og så skal vi svines til for at lave arbejdspladser og nu prøver de at stjæle vores globale indtjening... Vi rykker bare det hele til udlandet så kan de ikke kritisere os for at kun være delvist i Danmark, enten kan de acceptere det ellers kan de rende os"

Så er jeg vidst færdig.... det blev en utrolig lang smøre, det er jeg ked af, men
jeg føler virkelig at vi i Danmark efterhånden går helt kommunistisk imod de danske giganter, og det er pisse ærgeligt, når Novo rykker helt ud, hvad vil staten så gøre? det er så hammer øv.

Hele den kommunistiske tilgang som der bliver lagt frem i medierne er til at brække sig over.
Enhedslisten: Fjolset frank aaen inde i København ( Jeg tror det var ham, eller en anden af dem... de er tossede alle sammen) 
Q: "Hvad har Mærks nogensinde gjort for Kbh?"  
A: Ja han har jo tilfældigvis lavet et 'lille' Operahus til 3.5 Milliarder samt en lille have og lidt andet...
Enhedslisten sviner Mærsk til over at de ikke betaler ENDNU mere i skat af nordsøolien, well hvis de gad gøre deres research var det Danmark selv der gav nordmændene adgang til den danske sokkel hvor de henter en stor del af olien fra, så vidt jeg husker.
Og det værste!! Hvis ikke Mærsk havde sagt "Okay, jeg risikerer mange milliarder og prøver at få olie op af den danske undergrund" og at han derefter brugte 20 år før der kom lidt penge i kassen - Så var hele det danske olieeventyr gået direkte ned i nogen tyske oliemagnaters lommer, for så vidt jeg har læst mig til, måske tager jeg fejl, så var den eneste grund til at mærsk gik ind i olie fordi den danske stat var ved at sælge det hele til nogen tyskere.

Shit... så skrev jeg lige lidt mere, sorry, jeg håber ikke jeg virker som et muggent røvhul.
Hvis i når at læse det hele igennem og jeg har lavet fejl, så vil jeg meget gerne rette det til så det passer
- Venlig hilsen
Patrich 

Skrevet den 12-06-2013 15:05
 
Profilbillede Patrichpedersen

Og jeg vil endda sige at vold er mildt, 
mordforsøg er nok mere passende, det er sindsygt at sætte ild til en person uanset hvem det er.

Patrich 

Skrevet den 10-06-2013 12:44
1       0      
 
2
Urimelig skat for brug af udenlandsk arbejdskraft
Skat sendte 21. maj et brev ud til 24.000 virksomheder om, at de måske skal betale såkaldt arbejdsudlejeskat,... di.dk
Indsendt d. 12. juni 2013 14:19 i Administration & Penge
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere