Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Johnny Rosenkjær

Profilbillede
Johnny Rosenkjær
Aminomedlem siden: 08-01-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 2 Har afgivet 2 stemmer på kommentarer
Johnny Rosenkjær har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Johnny Rosenkjær

@Nicolaj

Jeg skrev med vilje "stort set" fordi jeg tænkte at der nok skulle være nogle der kunne finde et eksempel eller to. Men nu skriver du intet om der er noget oprettelsesgebyr eller minimumskrav til indbetaling på dette taletidsprodukt, det samme gælder for dette Gratis50 abonnement. Men faktum er at et fladskærmstv på 40" i fullhd og mpeg4 tuner og hvad der nu ellers er i det omtalte tv aldrig i livet ville blive solgt til 49,- lige meget hvor meget et slag-/køtilbud der er tale om. Havde der stået 499,- ville den måske kunne der måske være tale om et serisæt godt køtilbud, og havde der stået 1999,- havde jeg troet på at det var et rigtigt tilbud. Men 49,- er simpelthen så billigt, at ingen ved sine fulde fem kan tro at der ikke er tale om en fejl.

Skrevet den 23-07-2011 11:52
1       0      
 
Profilbillede Johnny Rosenkjær

Idéen om at det skulle være i god tro fordi man kan købe mobiler til 1 krone er umiddelbart latterlig. Så vidt jeg er orienteret er det stort set kun hvis du samtidig binder dig til et 6. måneders abonnement at man kan fange en mobil til 1 kr.

Selvfølgelig kan man jo bruge samme taktik hos Bilka, og lave en aftale med Boxer om at give kunden tv'et til 49 kr. mod at kunden binder sig til et 12 måneders Boxer max abonnement med Boxer Canal+ til 5773,- i de 12 måneder, og så tage tabet og få lidt provision fra Boxer og så se om kunder stadig synes det virker interessant, hvilket jeg dog tvivler på de vil.

Skrevet den 23-07-2011 11:03
1       0