Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Torben Scharling

Profilbillede
Torben Scharling
Aminomedlem siden: 25-04-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 4 Har afgivet 4 stemmer på kommentarer
Torben Scharling har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Torben Scharling Tak din enorme insats, Mærsk Mc-Kinney! Vi vil aldrig glemme dig.
Skrevet den 16-04-2012 15:58
2       0      
 
Profilbillede Torben Scharling

Ja hvis de ikke holder ovedet koldt og bevarer overblikket og den positive forretnings struktur de har haft de seneste år, så får de problemer med at være 100% på toppen. Men tror ikke du har ret i at der snart kommer Apple krise Martin, selvom den nye iPhone 4S kunne give folk den tanke kva manglende fysisk opdatering.

Problemet med den udtalelse er, at Apple rykker SÅ meget på salget af iPhone og iPad - og med de nye ting der ligger i iOS 5 (og Lion til dels) samt nye Air's osv. og samarbejdet mellem dine Apple devices - er vi altså langt fra en krise i mine øjne.

Bare se på ekspanderingen af fysiske butikker, antallet af iOS app udvikler job annoncer, diverse statistikker og meningsmålinger fra i-device brugere etc. det er et mega cementeret og loyalt "kundekatalog" de allerede har opnået, og da den almene forbruger sikkert er rimelig ligeglad med Steve Jobs - hvis de overhovedet ved hvem han er - samt udbredelsen af iPhones kontra andre mobiler, så er vi altså oppe på noget der begynder at ligne total dominans på det mobile marked i forhold til konkurrerende selskaber. I gamle dage ville de fleste have en Nokia, fordi deres "styresystem" var nogenlunde ens at bruge fra model til model. I en lidt gammeldags analogi kan man derfor sige, at Apple er det nye Nokia, og der skal méget til at vælte dem af pinden fordi de simpelthen har skabt en platform der overgår alle andre hvad angår bl.a. brugervenlighed.

Skrevet den 07-10-2011 16:58
1       0      
 
Profilbillede Torben Scharling

Sjovt som i alle pludselig er Apple eksperter lol. Tror kun det er en god ting, at Martin ikke er fremtids forsker, av av av.

Hvis vi ser på Apple's success i 2011 fremfor 2001 (hvor mange danskere ejede et Apple produkt i 2001 ? - ikke særlig mange) så kan jeg kun ryste på hovedet af sådanne udtalelser. Det er somom folk ikke fatter den ekstreme værdi der ligger i brandet Apple, og deres produkter. At sammenligne med IBM er i sig selv latterligt, det er som at sammenligne Porsche med Ford... Bevares, et hvert firma kan fejle, men undgår vi de store katastrofer, så skal man være overdrevet pessimistisk for ikke at se, at Apple slet ikke har nået toppen af bjerget endnu!

Nå i må have en god dag - vi må se hvor mange flasker der skal uddeles i 2021 ;)

Skrevet den 07-10-2011 10:21
4       0      
 
Profilbillede Torben Scharling

Godt gået Thomas. Jeg synes det er ærgeligt med de der "piv piv" kommentarer, de lugter lidt af Jantelog (selvom Thorborg siger den ikke eksisterer). Anyway, mere af det tak, den form for opråb kan kun gavne den ellers tilsyneladende synkende skude vi kalder Danmark.

Skrevet den 24-05-2011 06:53
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere