Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
10
Boblerikon

Arbejdsløs har programmeret eget computerspil.

Rasmus Kønig Sørensen har valgt at bruge meget af hans tid som arbejdsløs på at programmere et computerspil han altid har villet lave - Sjovt startup ud af kedsomhed.
Læs hele historien på connery.dk
Profilbillede
tænkstort

Er det ikke noget med at man skal være varsom med at "producere" noget når man er arbejdsløs og samtidig modtager dagpenge? Det vil jo betyde, at hvis han får succes med spillet og tjener en masse penge, så kan han risikere at skulle betale evt. arbejdsløshedsdagpenge (eller hvad man nu kalder det) tilbage.

Eller hvad?

Skrevet den 30-11-2012 16:32
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
henrik larsen

den som intet vover intet vinder

Skrevet den 30-11-2012 22:46
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Kristoffer Broholm

Det er da en sjov historie, men spillet er jo ikke noget specielt. Ikke for at være kritisk eller noget, men 8bit mario-kloner er jo overalt på nettet og med en 15-20 minutters spil var jeg ikke specielt overbevist. Desuden var jeg heller ikke enig med at controls var skarpe, synes ofte at ens model skøjtede lidt rundt, hvilket ikke er tegn på gode controls.

Fedt firmanavn, fin udførsel i form af grafik, lyd og det hele...men, jeg kan ikke lide det. 

Jeg tror netop denne mangel på innovation formentlig vil være akilleshælen i det ellers fine projekt. Et spil som Angry Birds for eksempel var jo ikke super lavet da det kom ud, men det havde kæmpe innovation, simpelt vanedannende gameplay og karakterer man kunne identificere og huske.

Jeg tror bare ikke at en marioklan har nok bred appel, som det kræver for fx. at ens spil skal gå viralt. Desuden synes jeg 48 kroner er rimelig heftigt for et spil i den her kategori, men jeg kunne tage fejl.

Skrevet den 01-12-2012 07:44
Er kommentaren brugbar? 1       2       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere