Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
7
Boblerikon

Annoncer på Facebook sælger intet

Fire af fem brugere har aldrig ladet sig inspirere af annoncerne til at købe noget, og over en tredjedel bruger mindre tid på Facebook end tidligere
Læs hele historien på www.business.dk
Profilbillede
Christoffer Hauthorn Boisen

Jeg håber at deres AdSense-konkurrent bliver det, de vælger at satse på, for annoncerne på Facebook er ikke en guldgrube for særligt mange virksomheder.

Skrevet den 07-06-2012 10:41
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Simon M

De skulle bare vide!! ;-)

Sjovt at give de store analysebureauer baghjul ;-)

Skrevet den 07-06-2012 20:14
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christoffer Hauthorn Boisen

@Simon Mørch: Har du egentlig nogle cases man kan se, som taler for det modsatte? Jeg har desværre kun hørt om virksomheder, der desværre må se deres FB-annoncer som en udgift, i stedet for en investering.

Der er jo også en del signalværdi i, at General Motors har stoppet deres annoncering.

Skrevet den 07-06-2012 20:56
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Simon M

@Christoffer: Vi er desværre på kontrakt i forhold til at offentliggøre de insider informationer vi har, men det er ikke forsjov vi har 10 fuldtidsansatte i Danmark og 9 i Rumænien til udelukkende at sidde og lave Facebook annoncering.

Selvom jeg ikke kan offentliggøre resultater, står det dig frit for at følge med på Facebook og se hvem der annoncere måned efter måned. Tro mig, der er nogle der tjener kassen på direkte annoncering.

Skrevet den 07-06-2012 23:45
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Forfatter DK

"Der er jo også en del signalværdi i, at General Motors har stoppet deres annoncering."

Baserer du dine udtalelser om FB annoncering på baggrund af General Motors?? Som sælger biler?

Nogle ting kan man bare IKKE sælge via FB annoncer, men bare eksponere sit produkt. Mht. biler, så kigger jeg i bilblade og andre steder, hvor biler er anmeldt og testet, før jeg køber en splinterny bil. Andre medier vil simpelthen ikke virke på mig, når det kommer til så en stor investering som biler. Alle produkter har medier, hvor de ikke har særlig stor effekt og omvendt. Ligesom i biffen, hvad virker bedst. Reklamer for snacks og sodavand eller reklamer for biler og ejendomsmæglere?

Skrevet den 08-06-2012 00:13
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas Rosenstand

Jeg er også en af dem, der ville elske at se en dokumenteret case. Ikke fordi jeg ikke tror på, de findes - men simpelthen fordi jeg aldrig har talt med nogen, der har solgt via Facebook annoncer selv. Jeg taler med bureauer, der fortæller, at de skaber enorm omsætning for kunder via de annoncer dog. Men ingen af dem har til dato villet dokumentere det.

Personligt har jeg selv prøvet ved flere lejligheder uden at sælge én skrue. Men det kan jo skyldes, jeg gør det forkert.

Skrevet den 08-06-2012 02:20
Er kommentaren brugbar? 5       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christoffer Hauthorn Boisen

@Forfatter DK: faktisk annoncerer både den lokale Nordea, Home og den lokale automester i vores biograf :-) Og når GM er den tredjestørste annoncør i USA, er det jo ikke helt uvæsentligt for Facebook.

 

@Mørch: jeg ser universitesreklamer, som er nogenlunde målrettet, de store brands som pepsi, og så en eller anden sygeplejebutik, som vil sælge mig ting til sygeplejersker.. Jeg har ingen forudsætninger for at vide, om de har succes med annonceringen - selv om jeg vil skyde på at den ene af dem jeg nævner, skyder ved siden af målgruppen :-) Jeg tvivler somend heller ikke på at de findes, men jeg ville bare ønske at nogen ville træde frem..

Skrevet den 08-06-2012 12:58
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jesper Hansen (pmate.dk)

Jeg har da overvejet at bruge Facebook til at lave noget annoncering, isæt fordi man kan segmentere det helt ned til en meget snæver målgruppe.

MEN jeg har aldrig selv købt noget via en FB-annonce og ved heller ikke helt om det vil give det store, men jeg sælger blandt andet P-Mate - et produkt så kvinder kan stå op og tisse, og det ville (måske) være en god platform at bruge til at få budskabet/kendskabet ud.

Skrevet den 08-06-2012 13:15
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.