Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Den rød-grønne regering løber fra løfter om øget fokus på elbiler!

Før valget snakkede de nye regeringspartier meget om elbiler. Jeg var glad for at høre. Men efter valget er snakken gået næsten helt i stå, og der er så godt som ingen praktiske handlinger i sigte.
Læs hele historien på www.elbilbloggen.dk
Profilbillede
slettet_bruger

A Nemlig A de løber jo fra alle deres løfter, (hvilket får mig til at tænke på om det er på tide med en lovændring der gør det ulovligt at pumpe valgflæsk ud før et valg hvis man ikke holder hvad man lover) 

Skrevet den 24-12-2011 18:14
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cap'n Halfdan Timm

Alle dem, der er overraskede, rækker hånden i vejret. 

Skrevet den 24-12-2011 18:24
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
J0rgen

Seo++

Flere forbud nej tak. I stedet kunne man ønske sig at vælgerne der føler sig snydt, bliver lidt mere "voksne". De har fået hvad de har stemt på.

Men selvfølgelig skal forsiderne ryddes hver gang de ikke kan få dele af deres program igennem fordi de ikke har 90 mandater. Et eller andet skal der jo stå. Og det bliver til mange forsider, og mange blogs.

 

Elbilerne.

Den røde regering vil meget gerne have elbiler, - men desværre er de økonomiske realiteter så småt ved at gå op for dem.

Lige nu sidder de med kuglerammerne for første gang - og håber på mirakler.

  • De kan ikke stramme grebet meget mere om virksomhederne uden at erhvervslivet kollapser.
  • De kan ikke stramme grebet meget mere om 9-15 borgerne uden at udløse strejke med store omkostninger til følge.
  • De kan ikke stramme grebet meget mere om de ældre uden at ekstrabladet bliver nødt til at ansætte flere journalister og de selv en ekstra hær af spindoktorer.
  • De kan ikke stramme grebet meget mere om kontanthjælpsmodtagere uden at de bliver kriminelle.

 

Der er altså ikke nogen penge at hente nogen steder. Og de er holdt op med at tro på ufinansierede forslag, altså udover det forventede årlige underskud på 100 milliarder.

 

Hatten af til Demib for at gå foran og være trendsetter indenfor elbiler, men jeg tror desværre der kommer til at gå rigtig mange år herhjemme.

For den modenhed og det mod det kræver at tilsidesætte sit ego for at sikre sin arts fremtid mere end 10 år ud i fremtiden er uhyre sjældent. Og det så vidt jeg ved primært med det perspektiv for øje når vi taler elbiler.

Udover satsningen på menneskehedens overlevelse gennem de næste 100 år ser jeg ingen praktiske fordele ved at skifte til en elbil.

MHT selve missionen vedr. udbredelse af elbiler, - så er det vel ikke så vigtigt at vi i Danmark er forgangsland. Der findes uden tvivl mange lande der nok skal gå foran, - og så vil Danmark sidenhen følge med.

Umiddelbart vil jeg tro at vores politikere er så lidt visionære at de skal have rapporter der bygger på 5-10 års successoplevelser i andre lande med samme profil som vores før de vil begynde at overveje at turde kigge nærmere på noget som helst, af frygt for at kvaje sig.

Skrevet den 24-12-2011 19:16
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere