Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Boblerikon

Oliver på vej til Danmark?

Oliver sagen fandt også vej til Amino. Thomas Sørensen har nu hentet sin søn i Østrig, der til gengæld har udstedt en international arrestordre på ham.
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Jacob Rohde

Jeg fatter bare minus den der slags forældre. At de ikke kan se at alt det pis der går ud over deres barn/børn er mig uforståeligt. Grundlæggende handler det om at de ikke kan sætte sig ud over sig selv. Så kidnapper den ene, så kidnapper den anden. Jeg siger bare: idioter.

Skrevet den 04-04-2012 09:18
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Morten Falk Nielsen

Det der er én stor forfærdelig sag som ikke gavner nogen parter overhovedet. Hverken mor, far eller søn.. Det er forfærdeligt at to forældre ikke bare kan tale sammen om tingene i stedet for at bekrige hinanden på den måde. Og så er det da en fuldstændig latterlig sagsbehandling der kører her...

Om jeg ville gøre det samme som Olivers far? - Helt sikkert, om jeg så skulle risikere mit liv for det. Moderen har jo egentligt selv valgt at være i krig med faderen, og så må hun forvente at sådanne ting sker. Og lur mig om hun ikke er parat til at gøre nøjagtigt de samme ting for at få Oliver tilbage igen?

Skrevet den 04-04-2012 09:20
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jacob Rohde

Ja, det er totalt "våbenkapløb". Hævn, hævn og hævn. Stakkels barn siger jeg bare.

Skrevet den 04-04-2012 09:30
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Rasmus Fredslund Hansen

Jeg finder det dog også interessant hvor anderledes sagen fremstilles når det er en dansk far der kidnapper et barn i udlandet, i forhold til når udenslandske fædre kidnapper deres børn fra en dansk mor. Der ser man sjældent støtte til faderen, eller en vilje til at se sagen fra flere sider. Så måske vi kan bruge denne sag til også at se på de sager hvor udlændske forældre har kidnappet børn fra en dansk forældre en gang til, og se om vi handlede rigtigt der.

Skrevet den 06-04-2012 23:24
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere