Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
9
Boblerikon

Fattigmandsselskaber får kold skulder

Advokater forudser en lavine af konkurser i nye iværksætterselskaber, som også iværksætterne selv er dybt skeptiske over for.
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Carl

Jeg synes at den selskabform er en god ide. Kan godt se at det måske tiltrækker fuskere, men tror at de fleste fuskere, også har 80k til at starte et ApS.

 

Skrevet den 29-01-2013 10:15
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Fashion-Seller

Der kommer bare til at ske reguleringer, som der sker med LTD eller UG GmbH selskaber i henholdsvis UK og DE. Der kan alle og enhver oprette selskaberne, mens det straks er svære at få bankkonto til dem. Og uden en konto, så er selskaberne ubrugelige. 

Så jeg tvivler på, at det medfører flere konkurser mm, hvis blot bankerne bliver instrueret korrekt i, hvilke ting der skal være iorden, for at de opretter en konto...

Skrevet den 29-01-2013 10:31
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jesper Nerløe
"... vi frygter, at det kommer til at gå galt,« siger Ole Borch, der er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun" Mon ikke det skyldes, at advokaterne frygter ikke at tjene lige så mange penge på IVS'erne, som de gør på ApS'erne...
Skrevet den 29-01-2013 14:03
Er kommentaren brugbar? 10       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Martin Hegelund

Jeg tror ikke der er noget at frygte. Fordelene ved IVS ligger allerede i SMBA - og som jeg forstår det er der endnu mere gennemsigtighed i IVS. Så jeg køber ikke argumentet om at det skulle tiltrække flere fuksere end nu.

Men selskabsform indgår naturligvis i overvejelserne, når man kreditvurderer sine kunder.

Skrevet den 29-01-2013 14:11
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Jesper Nerløe
@Martin Hegelund > Jeg tror at modstanden mod IVS'er overvejende skyldes "ApS-snobberi" - lidt i samme stil, som "problematikken" med hvilken farve, båndet på studenterhuen har. Hvis man vil svindle, så svindler man - uanset virksomhesform.
Skrevet den 29-01-2013 14:29
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

Men folk må godt starte enekltsmandsfirmaer op ? Uden en krone på lommen ?

Uanset hvis folk vil snyde eller de er fusker kan og sker det i alle virksomhedskonstruktioner. Det ligge dybt begravet i den enkelte og dennes mentalitet.

Hvad med "de gamle annoncehajer" ? Var det dem med en sælger uddannelse der snyd eller var det dem med en reklame uddannelse m.m. der snyd?

Ligesom her kan der ikke generaliseres og på alle andre områder i vores samfund kan der ikke generaliseres.

Skrevet den 29-01-2013 22:55
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Cookie - John Hannover

Det er jo lidt en forskel Ib - enkeltmandsvirksomheder hæftet man trods alt for. Det er derfor jeg tænkte det med, at man kunne stifte for 1 kr - men hæfte for de første 50 t i et IVS - Jeg tror - måske modsat du, men sådan må det så være, at det er ret godt hvis manden bag en virksomhed ligesom har fingrene bare lidt på kogepladen, det skærper sanserne. 

Det er slet ikke fordi jeg tror det er der snyderne vil samle sig, bare bange for, at mange der ikke helt har evnen, her uden frygt og indsigt I hvad det er at drive selskab (vi taler jo her også indsendelse af regnskab til offentligørelse, årsrapport med ledelseserklæring, selskabsselvangivelse og alt det) vil kaste sig ud i at koste små kreditorer OG moms tab.

Nå vi ser hvad lovgiverne kommer med, det skal blige lidt sjovt at se

Skrevet den 29-01-2013 23:03
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere