Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
9
Boblerikon

EL: Vold kan være nødvendigt

Selvom Per Clausen forleden understregede at den socialistiske revolution skal ske uden vold, så mener andre - som hovedbestyrelsesmedlemmet Mikael Hertoft - at vold kan være nødvendigt hvis der efter den socialistiske revolution skulle komme en kontrarevolution. Hans udtalelser indeholder så mange indbyggede paradokser at min hjerne eksploderer. Men ok, han er også medlem af "Forældre mod politivold". Nogle der vil være med i "Forældre mod crappy forældre"?
Læs hele historien på politiken.dk
Profilbillede
igang

Vold kan selvfælgelig være nødvendigt. Og hvis der er nogen der reagerer på deres revolution med vold og terror, vil de blive sat på plads. Og til det formål er de nødt til at bevare politiet en en eller anden form, selvom de skal nedlægges..

Altså er form for personlig garde som man ser i mere eksotiske lande? Det er jo EL logik man bare må opgive at forstå :o)

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1793129.ece

Skrevet den 17-07-2012 14:52
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jonas

EL er et hul i jorden. Deres tankegang er så forvredet, at det gør helt ondt at prøve at forstå.

Skrevet den 17-07-2012 17:47
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Halfdan Timm

Har Enhedslisten tænkt på at det kan gå begge vej? :-)

Skrevet den 17-07-2012 17:51
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas Rosenstand

De er en samling landsforrædere! http://voiceof.thomas-rosenstand.dk/tak-til-enhedslisten.html

Skrevet den 17-07-2012 18:14
Er kommentaren brugbar? 3       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Frank Rasmussen

Jeg er ansat som soldat i det Danske Forsvar i en Nato Response Force (NRF) og det vil være mig den største fornøjelse såfremt vi ville blive aktiveret med henblik på at afsætte Enhedslisten og smide dem på porten.

 

Hvordan kan man have et partiprogram der vil afskaffe millitæret og Ordensmangten. Ikke nok med at jeg vil blive arbejdsløs, der vil også herske kaos og sikkert borgerkrigsligende tilstande som i mellemøsten.

Det ikke i orden

Skrevet den 17-07-2012 18:20
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
M

Det er jo helt vildt, som EL smider om sig med retarderet udtalelser. DF virker pludselig ikke så yderligtgående mere, som efter at EL fik taletid i pressen. 

Skrevet den 17-07-2012 18:42
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jonas

DF er kun så "ydergående" fordi medierne drejer på tingene. De er ikke så voldsomme som man gør dem til. Det kræver bare, at man læser tingene i kontekst.

Skrevet den 17-07-2012 19:02
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lundsby

Et kæmpe tak til Enhedslisten, hvis det ikke var for deres landsby tosser ville SF'er og S måske ikke komme ud af de dårlige meningsmålinger. Men takket være Enhedslistens landsby tosser, så vil SF og S snart få deres stemmer tilbage.

Så kan de komme igang med at føre noget smuk radikal/liberal politik, og få hjulpet økonomien igang. Når nu regeringen har vist sig bedre til at føre liberal politik end VKO var så er det vigtigt at de ikke bliver trængt fra venstre!

Det hele går efter planen :-) 

Skrevet den 17-07-2012 19:23
Er kommentaren brugbar? 5       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Cookie - John Hannover

Der er jo givet en del som er røde, mener det er det eneste socialt forsvarlige - lidt som den gamle  med at hvis man ikke er kommunist som ung er man hjerteløs og hvis man stadigt er det som ældre, er det snarere hjernedød

Disse mennesker ønsker jo ikke generelt revolution, men ser det røde side som et forsvar mod kapitalismen, de som tjener styrtende og bare vil ha andre til at slide for småpenge osv  - og samlet er det nok ikke så ringe, at vort system har begge sider, det afbalancerer sikkert mange ting.

Lige nu, har de "røde" det jo bare vanskeligt. De ser S og SF i lommen på R, som er klart til den blå side, og de mangler et modstykke til blå, som de så nu måske kun kan finde i enhedslisten.

At der i ledelsen af enhedslisten givet er folk der i fulde alvor vil revolution og totalt omforkaltring af vort samfund, der helt givet. Der er nok også nogen der selv synes det er lidt gammeldags, og bare vil ha det væsentligt rødere. Det aftaleforslag som lå klar til enhedsliste om skatten, var formentlig ikke totalt rødt men i virkeligheden også ganske blåt, så pragmatisk kan de jo sagtens være med i beslutninger.

Jeg tror ikke Enhedslisten nogen sinde sidder med et flertal, alene eller med andre der vil følge dem, men vist er det da nogen helt tossede ting de har i partiprogrammet - fuldt og helt ude i hampen - så lad det aldrig ske

vh

Skrevet den 17-07-2012 19:56
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Per Bruun Jespersen

Nej nej.. det er os Liberal der er ekstremisterne.. Det er os der vil fjerne frihed og demokrati.. Flot Per Clausen din store paphat..

Skrevet den 18-07-2012 00:30
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Charlie Johansen
Enhedslisten er altid garant for god underholdning i medierne.
Skrevet den 18-07-2012 03:01
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Peter Skouhus

Det er ikke kun liste Ø som syntes kommunisme er vejen frem. Vi skal blot skal tilbage til 80erne for at se lignende tiltag, dengang fra liste A  -the ruling class.

En herre ved navn Anker Jørgensen forsøgte at indfører ØD (Økonomisk Demokrati) hvis hovedformål det var, at gennemtving nationalisering af produktionsmidlerne.

Det er kommunisme.

Vil du vide mere om ØD fra Socialdemokratiet kan du læse om det her: http://da.wikipedia.org/wiki/Økonomisk_demokrati og her http://www.leksikon.org/art.php?n=2786

 

 

Skrevet den 18-07-2012 06:45
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
VDL Media

@ Frank Rasmussen dvs du ikke går ind for demokrati ? De vil/kan jo kun gøre det såfremt de får 90 mandater (hvilket aldrig sker)

 

@ alle andre, selffølgelig vil en hver regering kæmpe imod en fjentlig overtagelse, det forventer jeg da i hvert fald. Om de er blå eller Rød så er det en regerings pligt at kæmpe imod en lille gruppes forsøg på at tvinge flertallet til noget andet. (Og nej de får heldigvis aldrig flertal :D)

Skrevet den 18-07-2012 07:55
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere