Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Boblerikon

Det er efterhånden lig med low-class at være ryger

Der var engang var The Malboro Man var cool, og det var blæret at bære rundt på Lucky Strike, Dunhill osv. Men ikke længere. De "kloge" er ifølge artiklen holdt op med at ryge, og en kvittebølge er startet.
Læs hele historien på www.dr.dk
Profilbillede
Brian Mansfeldt

Det er vel bare blevet prestige at være ryger nu... :)

Skrevet den 30-12-2011 12:43
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
k

... og 'upper-class' drikker i stedet for.

Skrevet den 30-12-2011 13:03
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Linda Lindholm

Hvornår mon det bliver high class at være "menneske"? og er det mon nu også sundt at dyrke løb og fitness som 40 + årig, spise anti depressiv for overhovedet at kunne stå op og fylde kroppen med plastikoperationer for at se evigt ung ud? en syg verden vi lever i....

Skrevet den 30-12-2011 13:19
Er kommentaren brugbar? 7       3       Svar Svar
 
Profilbillede
Matias Korn - matiaskorn.dk

Det var da godt nok dumt og stille det op sådan Linda..... Det sundt og dyrke motion som 40+ årig, faktis jo ældre man bliver jo bedre er det for kroppen og dyrke fitness/styrketræning. For så derefter og inkludere anti depressiv og plastikoperationer er kun en meget lille gruppe som gør det.

Det er da super positivt at det ikke er smart mere og ryge. Så kan det være den yngre generation/min generation som kan se det.

Skrevet den 30-12-2011 20:10
Er kommentaren brugbar? 4       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Citat

Det sundt og dyrke motion som 40+ årig, faktis jo ældre man bliver jo bedre er det for kroppen og dyrke fitness/styrketræning.

Citat slut

 

Er bare så fedt at høre når man som 39 årrig har slidgigt i begge sine knæ. Så kørestol hier I come.

Selvfølgelig er det vigtigt at leve sundt, men fuck det kan også tage overhånd.

/Kenneth

Skrevet den 30-12-2011 20:24
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
John J

"Det var da godt nok dumt og stille det op sådan Linda"

Jeg hverken ryger eller drikker og jeg dyrker en hel del motion.

Alligevel kan jeg sagtens følge Linda i hendes udsagn. Der er sgu snart ikke plads til at være et menneske mere.

Vi nærmer os efterhånden humanrobotter.

Fred på Jord. Mvh. John

 

Skrevet den 30-12-2011 20:34
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Matias Korn - matiaskorn.dk

Jeg ved ikke hvad grunden er til at du har slidtage i  knæene som 39 årig, men der kan være mange grunde.

Jeg har ikke på et eneste tidspunkt sagt man skal Kenneth. Jeg er på ingen måde perfekt selv, men under normale omstændigheder er det utrolig sundt og dyrke styrketræning.

Skrevet den 30-12-2011 20:59
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Hej Matias

Grunden er at jeg kommer fra et fattigt hjem, og har arbejdet siden jeg var 11 år. Og det har desvære sat sine spor på min krop.

Jeg argere på at man konstant sætter op at fitness og andet er en god ting, tænk nu hvis man træner forkert, det vil fx sige at man ikke bliver varmet ordentligt op inden træning, så kan man resikere at sådan en træning også giver skader på kroppen. Det er jo det samme som man gjore i mine unge dage, hvor man bare rendte ud og løftede fx 50 kilo, i frost og andet. Og det er jo netop det som jeg mærker idag.

/Kenneth

Skrevet den 30-12-2011 21:07
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Matias Korn - matiaskorn.dk

Fuldstændig korrekt, det er farlig og gøre alt hvis man gør det forkert, men derimod hvis du træner korrekte er det utrolig sundt for dig. Derfor skal det ikke ændre på det faktum at træning er sundt. At mange træner forkert er et problem, men det ændre stadig ikke på det faktum at træning er sundt. Kenneth jeg startede også som 11 årig og arbejde og jeg kommer heller ikke fra en familie med mange penge på lommen med to forældre som er handicappet, men det er kun dig og ingen andre der bestemmer hvad du vil få ud af dit liv. At du så har slidgigt i knæene er noget som du må leve med og ikke kan ændre, men derudover så er det dig selv der bestemmer hvad du vil have ud af livet. Bar fordi jeg er plat fodet og har utrolig mange smerter i fødderne efter bar en lille gå tur skal det da ikke holde mig tilbage til og gøre det jeg har lyst til :)

Skrevet den 30-12-2011 21:18
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Hej Matias

Vi er egentlig enige, om rigtig mange ting.

Problemet med nogle fitness centre er at de ikke kan håndtere forskellige handicaps, det være sig platfodethed(som faktisk er meget normalt forkomne) eller at der er vrøvl med lidt af bevæg apperatet.

Men korrekt det er sundt at bevæge sig. Specielt når man har et kontor job, så skal man sørge for at beværge sig. Folk der arbjder fysisk(findes faktisk stadig i DK) de behøver faktisk ikke.

Og man skal selvfølgelig tænke på hvad man stopper i halsen, specielt i denne cola tid(utroligt så mange der drikker 1-5 literr om dagen).

Men nu er det jo generalt smøger der snakkes om her, og ja jeg ryger dem. Og næ jeg holder ikke op forløbig. Mere sådan fordi at det er imod trenden. Og nogle skal jo være imod, for at starte en ny trend.

/Kenneth

Skrevet den 30-12-2011 21:27
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Matias Korn - matiaskorn.dk

Det er 100% dit valg om du vil stoppe med at ryge eller ej eller ryger :) har selv ryget :) Jeg siger heller ikke man skal træne, det eneste jeg siger blot er at det er positivt at det ikke er "smart" mere og ryge. Jeg ryger selv en pind i ny og næ og det har jeg ikke forløbig tænkt mig og ændre på. Rent faktis er det sundere at ryge en pind end og drikke sig helt i hegnet.

Så det jeg blot skriver, som jeg gjorde i starten, er at det er positivt at det er blevet usmart og ryge :)

Skrevet den 30-12-2011 21:32
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Carsten Jacobsen

Kroppen er ikke "konstrueret" til at sidde på den flade hele dagen, hvilket en del af os gør på arbejde. Det kan der så kompenseres for ved at dyrke motion. Kredsløbet, hjertet, lunger etc. har godt af at blive brugt, og det forlænger vores liv, hvis det gøres med måde. Nogle kender så ikke begrebet "med måde" og går over gevind, og skader kroppen.

mvh Carsten

Skrevet den 31-12-2011 20:16
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Michael Richard Warren Olsen aka Wonderboy

Jeg er selv ryger, og jeg kunne godt tænke mig at der kommer nogle regler der gør det lidt sundere at ryge - synes det er lidt klamt at tænke på at der er 4000 forskellige kemikalier i smøgerne, det er jo helt sindsygt.

Jeg er godt klar over at filteret filtrere det meste af skidtet fra, men jeg synes det kunne være mere rart hvis cigaretter kun indholdte maks fem skadelige kemikalier i små mængder.

Skrevet den 31-12-2011 20:28
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
J0rgen

Warren hvorfor ryger du ikke bare cigarer? De fleste cigarer indeholder intet andet end tobaksblade.

Ellers kan man også få rent pibetobak.

 

Om det bliver sundere fordi der ikke er tilsætningsmidler vil jeg ikke udtale mig om , det er din konklusion :-)

Når man ryger siger man også "fuck it", så det er lidt mystisk at man begynder at tænke på sundhed når man egentlig inderst inde vil blæse sin egen krop et langt stykke.

Skrevet den 01-01-2012 14:37
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
k

@jørgen

han kan vel lide at ryge. hvis du drikker alkohol ved ud jo også at det ikke er sundt, men derfor vælger du jo heller ikke at drikke hjemmebrændt der er lavet så dårligt at du risikere at blive blind?

Skrevet den 02-01-2012 07:24
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christian Jessen

Det er da helt fint at det ikke er trendy at ryge længere. Jeg har det nu også helt fint med at være uden for normen, nyder at være ryger men vil næsten nyde det endnu mere hvis folk ser det som "low-class".

Desværre køres der bare hekse-jagt og hetz mod dem som rent faktisk tager et valg. HVORFOR skal jeg være ligesom alle andre? Jeg kan godt lide at ryge. Jeg spiser også engang imellem fed mad, slik og drikker cola. Det må jeg jo snart hellerikke, for jeg skal jo spise ligesom alle andre.

Nu kan jeg så godt lide at løbe og dyrke motion. Den eneste ting som bliver fremskyndet og set så positivt. Men hvis vi nu finder ud af, det måske ikke er det sundeste, skal jeg så også stoppe med det?

 

Hvor er fremtiden henne, når staten og de "trendy folk" skal tage valget for os? Kan vi ikke bare droppe de hetz mod "de anderledes og usunde". Nogle folk vælger selv hvordan de vil leve. Basta. Stop nu med at køre hekse-jagt på dem.

Skrevet den 02-01-2012 23:33
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere