Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.
Tweet |
Relaterede ToplistehistorierSe hele Toplisten for kategorien Diverse & Politik |
Relaterede BoblereVi kunne desværre ikke finde nogle relaterede boblere! |
Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.
M
Såvidt jeg kan læse, så lukker man et slagteri, for at øge kapaciteten på andre slagterier. Det er vel almindelig forretnings logik, at det gælder om at holde en så høj kapacitet på slagterierne som muligt. Maskinerne og lokalerne koster det samme, om de køre i 20 timer eller 24 timer i døgnet.
Jeg synes det er helt fint, at en virksomhed som Danish Crown forsøger at optimere deres forretningen, alternativet er at de flytter alle slagterierne til udlandet, f.eks. Tyskland. Så kan vi transportere vores Danske svin til Tyskland for at blive slagtet, og tilbage til Danmark.
Hellere miste 200-500 arbejdspladser, end at de flytter alle slagterierne udlands, og vi derved mister cirka 9.000 arbejdspladser - For de har allerede mange ansatte i udlandet, så tanken kunne jo være tæt på ik?