Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

3F: Dødstrusler kan være et komplot mod os

Lige som man går og tror at Poul Erik Skov Christensen ikke kan udtale sig dummere, vælger han alligevel at toppe skalaen for idiotiske udtalelser. Nu bliver jeg helt i tvivl om hvor lavt han i virkeligheden kan synke. Og jeg kan godt lide at han sammenligner en konkret dødstrussel mod Amin Skov, med hans udokumenterede udtalelser om at "man vil gå efter ham personligt". Føj.
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Martin Thorborg

Man kan godt mærke at 3F føler sig virkelig truet.
Inderst inde ved de godt at de skider på deres medlemmer og kun tænker på at få mere magt, højere lønninger og vedblive med at have et job. De kan godt mærke at skuden knirker voldsomt og at det er ved at gå op for folk, at de i dag er en stor scam.
Det er en meget presset mand der ved at hans tid er ved at være slut... 

Skrevet den 25-07-2012 08:01
Er kommentaren brugbar? 8       1       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Der er slet ingen tvivl om at de mærker et pres de slet ikke er vant til. Og det var også på tide kunne man fristes til at sige.

Men hvis de vil gøre sig selv en tjeneste, så får de fjernet Poul Erik Skov Christensen fra medierne utroligt hurtigt, og får ham erstattet af en man måske har lidt lettere at få sympati med. Når jeg ser hans udtalelser i pressen de seneste dage, er det som om at det er en sport for ham at han skal udtale sig en tand dummere hver gang. Og det er indtil videre lykkedes til fulde, men denne kommentar bliver svært at slå.

Skrevet den 25-07-2012 08:52
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Så må det også være 3F selv, der har hacket deres egen hjemmeside. 

Skrevet den 25-07-2012 11:16
Er kommentaren brugbar? 6       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Per Bruun Jespersen

sørgeligt.. SØRGELIGT. det er altså en mand med så meget magt, og han fremstår som.. jamen jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.. det er så sindsygt..

Skrevet den 25-07-2012 11:32
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Steffen Daleng

Som jeg skrev på Bekæmp M3fias facebook side:https://www.facebook.com/pages/Bek%C3%A6mp-M3fia/267661826671501 

 Hans udtalelser lade ikke meget tilbage til gætterier. Han er vist ved at have udtjent sin værnepligt, og meget godt har han "tidligere" gjort for danmark. Nu er det på tide, at nyde hans otium, og samtidig slippe for alt den frygt, konspirationsteorier, forfølgelsesparanoia, og politisk spin, der i dén grad præger hans beslutningsproces og udtalelser idag.

 

Skrevet den 25-07-2012 11:44
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Anders Skovsende
Det jeg synes er mest skræmmende er deres prioritering. Der er et hav af virksomheder i Danmark uden overenskomst, hvor helt basale forhold ikke er gode nok. Dem kæmper fagbevægelsen ikke for. Jeg har oplevet at HK sige (mere eller mindre ordret): Vi gider kun gå ind i sagen hvis der minimum er 7 HK'ere ansat pr cvr nummer. Hvor mange butikker kender i hvor der er mere end 7 ansatte? Så i stedet for at kæmpe med en der trods alt har overenskomst - dog ikke så god som de synes den burde være, så kæmp for dem der har dårlige forhold, ikke en overenskomst osv. Men nææææh nej - det er ikke principielt...
Skrevet den 25-07-2012 12:26
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Lurks in the dark

@ Steffen Daleng er du sikker på at du ikke mener hans opium :-)

 

Skrevet den 25-07-2012 15:39
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.