Flexlearning

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 1

Arkiv

Korte og effektive forløb - Excel og Regnskabsforståelse

Så er tilmeldingen startet. Der er 8 pladser på kurset i "Regnskabsforståelse" ("Årsregnskab") og stadig 4 pladser på det yderst populære Excel kursus. Der optages kun 8 deltagere på Excel kurset, hvilket sikrer, at dine ønsker og behov også er i centrum. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Vi starter med grundlæggende Excel, dernæst videregående Excel, og vi slutter med avanceret Excel.

Det korte og effektive kursus i regnskabsforståelse har hjulpet mange til få mere viden og større sikkerhed i at læse, forstå, analysere og anvende regnskabet. Læs her, hvad andre synes om kurserne i "Regnskabsforståelse" og i "Excel": http://www.flexlearning.com/kursister.html 

Prisen er 7500 kr. (+ moms) pr. modul. Excel kurset afholdes tirsdag, onsdag og torsdag i uge 46. Regnskabskurset afholdes tirsdag, onsdag og torsdag i uge 44.  Der undervises alle 3 dage fra kl. 8.30 til kl. 16.30.  

Læs mere på hjemmesiden - blandt andet om specialtilbud på overnatning, det faglige indhold samt om undervisningsformen.

Med venlig hilsen
FLEX LEARNING A/S http://www.flexlearning.com/

Gitte Drost, underviser (Cand.Merc.Aud)