Flexlearning

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 1

Arkiv

juni 2015 - Indlæg

Regnskabskurser - Korte forløb - Regnskabsforståelse - Kursus i regnskab

Lær nyt - eller bliv opdateret ved at deltage på dette yderst effektive regnskabskursus. Hvad enten du sidder som bogholder, ejer, leder, tekniker eller en anden funktion, vil du opnå større viden og sikkerhed indenfor en lang række emner i relation til virksomhedens årsregnskab.

Der optages kun få deltagere, hvilket sikrer, at dine ønsker og behov er i centrum. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. 

Du kan læse her, hvad tidligere deltagere udtaler om kurset i Årsregnskab: http://www.flexlearning.com/kursister.html

Du kan læse mere om det faglige indhold her: http://www.flexlearning.com/regnskabsforstaaelse.html

Prisen er 7500 kr. (+ moms). Kurset afholdes tirsdag, onsdag og torsdag den 1-3. november (uge 44). Alle dage kl. 8.30 til kl. 16.30.  

Læs mere på hjemmesiden - blandt andet om mulighederne for tilskud, for overnatning samt om undervisningsformen.

Tilmeld dig allerede nu, så er du sikker på at få en plads. Klik på dette link: http://www.flexlearning.com/priser.html

Med venlig hilsen
FLEX LEARNING A/S
http://www.flexlearning.com/

Gitte Drost, underviser (Cand.Merc.Aud) 

Korte og effektive forløb - Excel og Regnskabsforståelse

Så er tilmeldingen startet. Der er 8 pladser på kurset i "Regnskabsforståelse" ("Årsregnskab") og stadig 4 pladser på det yderst populære Excel kursus. Der optages kun 8 deltagere på Excel kurset, hvilket sikrer, at dine ønsker og behov også er i centrum. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Vi starter med grundlæggende Excel, dernæst videregående Excel, og vi slutter med avanceret Excel.

Det korte og effektive kursus i regnskabsforståelse har hjulpet mange til få mere viden og større sikkerhed i at læse, forstå, analysere og anvende regnskabet. Læs her, hvad andre synes om kurserne i "Regnskabsforståelse" og i "Excel": http://www.flexlearning.com/kursister.html 

Prisen er 7500 kr. (+ moms) pr. modul. Excel kurset afholdes tirsdag, onsdag og torsdag i uge 46. Regnskabskurset afholdes tirsdag, onsdag og torsdag i uge 44.  Der undervises alle 3 dage fra kl. 8.30 til kl. 16.30.  

Læs mere på hjemmesiden - blandt andet om specialtilbud på overnatning, det faglige indhold samt om undervisningsformen.

Med venlig hilsen
FLEX LEARNING A/S http://www.flexlearning.com/

Gitte Drost, underviser (Cand.Merc.Aud)