Flexlearning

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 1

Arkiv

oktober 2010 - Indlæg

Forbereder man sig til kurser?

Som jeg tidligere har skrevet her på bloggen tilbyder FLEX LEARNING kurser i regnskabsforståelse, regnskabsanalyse, økonomistyring og strategisk styring. Læs mere her: http://flexlearning.com/

Underviser er Gitte Drost, Cand.Merc.Aud samt HD (R). Jeg har mange års praktisk erfaring og mange års undervisningserfaring. Alligevel udvikler jeg hele tiden mit materiale og min undervisningsmetode, så kvaliteten altid er i top.

Mit spørgsmål til jer lyder således: Kunne man forestille sig, at man som kursist ville forberede sig ca. 3-5 timer til et kursus? Et kursus består af 3 dages undervisning: tirsdag, onsdag og torsdag - konceptet er korte og effektive kurser, som gør en forskel efterfølgende. Jeg ville så sende noget materiale ud til deltagerne ca. 1 uge før kurset, og dermed kunne vi på selve kurset få endnu mere tid til øvelser, dialog og spørgsmål til teorien. Den ideelle situation, ikke? Faktum er bare, at mange af mine kursister er ansatte med lange arbejdsdage og også ofte med små eller mindre børn. Derfor spørgsmålet: "Er det en realistisk forventning?"

Husk at overveje, om du eller nogen i jeres virksomhed har behov for efteruddannelse indenfor ovennævnte områder. Kurserne afholdes i Jylland - nær Århus.
Det bliver lidt sjovere at læse "nyhederne" om virksomhedernes årsregnskaber, om den danske og om den internationale økonomi, likviditet osv., når vi forstår tingene.

Du er også stadig velkommen til at stille spørgsmål til mig GRATIS her på bloggen.