Valdemar Petersens eftf.

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 05/12-18

Valdemar Petersens eftf.

Valdemar Petersens eftf.
Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

Valdemar Petersen eftf. er en lokal og pålidelig virksomhed med ekspertviden inden for VVS- og blikkenslagerarbejde på Frederiksberg og i resten af København. De tilbyder både at stå for større projekter og mindre opgaver inden for sanitet og vand-og varmeanlæg for deres kunder.

Har du behov for at få foretaget en totalrenovering af dit badeværelse, har alle medarbejdere hos Valdemar Petersen mange års erfaring og kan løse dine VVS opgaver tilfredsstillende. De kan tilgå projektet undervejs, hvor behovet for en fagperson inden for VVS opstår. Du kan også vælge at få hjælp fra projektet begyndelse til badeværelset står færdigt.

Du kan også få hjælp fra Valdemar Petersen eftf. med mindre projekter, som eksempelvis montering af toilet. Lige meget hvor omfangsrigt dit projekt er tager alle medarbejdere hos Valdemar Petersen eftf. sig god tid til sine kunder og arbejder kvalitetsbevidst hver gang. Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Valdemar Petersen eftf. Du kan kontakte dem på mail rene@valdpetersen.dk, på telefon 38 34 10 23 eller via hjemmesiden valdemarpetersen.dk.

Valdemar Petersens eftf.
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
70 88 31 83
CVR-nummer:73497914 Virksomhed startet:dec 05, 1986 Antal ansatte:6 - 10

Ejere og medarbejdere

Kort

Kong Georgs vej 23
Frederiksberg 2000


Latitude:
Longitude: