Succesportalen Aps

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 09/04-14

Succesportalen Aps
Rugbjergvej 20

7250 Hejnsvig

Jeg hjælper dig som iværksætter og vækstskaber med de kritiske succeskompetencer i salg, markedsføring, forretningsvækst og personlig vækst, så du kan gøre din virksomhed til midlet til at leve et liv efter eget design. Jeg kalder det "Frihed for iværksættere"

Jeg har samlet de kritiske succeskompetencer på denne online træningsportal: www.succesguiden.dk

De kritiske succeskompetencer bygger på al den viden, lærdom, fejl, frustrationer, frygte osv. jeg har oplevet gennem over 40 år som international iværksætter. Jeg har været primus motor i at starte 9 virksomheder i 9 forskellige lande – fra Rusland i Øst til USA i Vest. Og i øvrigt fejlet i lige så mange lande.

Så kombinationen af min ”Street Smart, Street Fighter MBA” og min passion for livslang læring og træning i de kritiske succeskompetencer fra de bedste mentorer fra alle dele af verden gør, at du får 20% af den viden, læring og træning, som giver dig 80% af dine resultater. Så du også kan gøre din virksomhed til midlet til at leve dit liv efter dit eget design.

Nu har jeg solgt mine virksomheder, bygget mit drømmehus i det skønne Vestjylland og kan nu koncentrere mig om 2 ting: Være 100% tilstede som ægtemand, far og ikke mindst morfar og hjælpe iværksættere og vækstskabere med de vigtigste kritiske suceskompetencer.

Mest online. Det er nemlig hurtigt, det er effektivt og så er det for dig meget investeringsvenligt.

Klik ind på enten www.succesportalen.dk eller www.succesguiden.dk og få masser af tips, tricks, værktøjer, strategier, taktikker og succes mindsets. Ganske gratis.
CVR-nummer:32301460Virksomhed startet:jan 01, 2013 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Rugbjergvej 20
Hejnsvig 7250


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere