Riis Media

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 08/10-17

Riis Media

Riis Media
Birk Centerpark 40

7400 Herning

Da jeg har stor viden indenfor SEO og webdesign, bliver alle hjemmesider designet med fokus på konvertering og synlighed på Google.

Jeg har flere gange bevist, at jeg kan få mindre hjemmesider til at overhale de store konkurrenter med SEO. Dette skyldes min grundighed, fokus på detaljerne og generel forståelse for hvilke faktorer der er vigtige for at få en hjemmeside til at placere sig godt. Dette har bl.a. resulteret i at Riis Media ranker på side ét på søgemaskineoptimering og aller øverste placeringer på ny hjemmeside. Prøv selv at Google "søgemaskinoptimering". Så kan du gå ind på min hjemmeside og lure på hvad der er gjort for at ranke, uden de tunge links som mine konkurrenter har.

Udover at tilbyde nye hjemmesider og SEO som er mine kernekompetencer, tilbyder jeg også Adwords, Facebook annoncering og email marketing for allerede eksisterende hjemmesider og webshops. Se mere hvad jeg kan tilbyde din virksomhed inde på www.riismedia.dkCVR-nummer:37060860Virksomhed startet:sep 09, 2015 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Birk Centerpark 40
Herning 7400


Latitude:
Longitude: