Restaurant Bones

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 01/11-17

Restaurant Bones

Restaurant Bones
Dalgas Alle 3

7400 Herning

Det er weekend, og du bruger tiden i godt selskab med gode venner og sjove aktiviteter. Derudover er det også ved at være tid til at lave aftensmad, hvilket kan være besværligt, når
man er flere samlet på én gang. Vi har dog en løsning på problemet, der involverer lækker BBQ mad i enten autentiske, amerikanske rammer eller i hjemlig hygge. Løsningen
involverer desuden legendariske spareribs, saftige burgere, gode bøffer, lækre salater og mange andre lækre muligheder. Det er helt op til jer og jeres præferencer.

Hvis du ikke har gættet det endnu, er løsningen, på aftensmadstjansen. Restaurant Bones har fokus på hyggelig samvær for familien, hvilket er synligt, så snart man træder inden for døren. Der er et legerum, hvor børnene kan lege med hinanden, eller de andre børn på restauranten, når aftensmaden er spist. Mens børnene spiser, kan de få legeposer og balloner. Far og mor kan derfor få en lille pause og lidt ekstra tid til hinanden, og måske et lækkert glas rødvin. Udsmykningen på Bone’s er også meget hyggelig, da der på væggene hænger diverse amerikanske retrofund som bl.a. vejskilte og modelfly. Disse er med til at danne rammerne for den autentiske, amerikanske stemning, der er i Bone’s.

Hvis I synes dette lyder som noget for jer, kan I enten bestille et bord online eller ved at ringe til os. Det er dog altid nødvendigt, at I ringer, hvis I kommer mere end 14 personer og spiser på Bones. Et selskab med så højt et antal, kan indikere, at der holdes en fødselsdag.

Hvis dette er tilfældet, vil vi meget gerne vide det, så vi har mulighed for at finde flag frem til fødselsdagsbordet. Lige gyldigt, hvad anledningen måtte være, glæder vi os til at se jer til en hyggelig aften på Bones.

Trænger I til en tur på Bones med børnene, så benyt jer af vores Early Birdy koncept. Her får I 20% rabat på hele regningen, hvis I besøger restauranten mellem 16.30 og 19 mandag til og med torsdag (bordet skal være forladt kl. 19). Herved kan familien nå at nyde et hyggeligt aftensmåltid uden at komme for sent hjem til børnenes puttetid.
CVR-nummer:19639606Virksomhed startet:nov 01, 1990 Antal ansatte:100+

Ejere og medarbejdere

Kort

Dalgas Alle 3
Herning 7400


Latitude:
Longitude: