RedApple.dk

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 10/06-15

RedApple.dk

RedApple.dk
Plastvænget 13

9560 Hadsund

Besøg RedApple.dk's website

RedApple.dk er en dansk sexshop, som sælger alt hvad hjertet kan begære indenfor sexlegetøj og andre erotiske artikler. RedApple.dk har en stort og velassorteret udvalg til rigtig skarpe priser.

Hos RedApple.dk har vi stor fokus på at levere den bedste kundeservice. Det være sig i form af hurtig levering af bestilte varer, kompetent vejledning og nem og gnidningsfri reklamationsproces. Vi mener at køb af sexlegetøj skal ske på en diskret og professionel måde, da det ofte er en følsom og privat sag for mange mennesker. Derfor sendes alle forsendelser naturligvis i 100% neutral emballage.

Vi går meget op i at det sexlegetøj vi sælger er af høj kvalitet og er lavet i kropssikre materialer. Af samme grund fører RedApple.dk alle de mest anerkendte mærker på markedet, såsom LELO, Fun Factory, We-Vibe, Fleshlight og selvfølgelig den officielle Fifty Shades of Grey serie af sexlegetøj.

RedApple.dk drives af WEBDANES Group A/S, som er en virksomhed der har mere end 10 års erfaring med at drive nethandel. WEBDANES Group A/S står bag en lang række andre webshops, som beskæftiger sig med andre områder en sexlegetøj.
CVR-nummer:31780438Virksomhed startet:okt 29, 2008 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Plastvænget 13
Hadsund 9560


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere