OnlineSynlighed.dk

Online Reputation Management

Siden tidernes morgen har mennesket værnet om deres omdømme på den ene eller den anden måde, men der var kun i et begrænset omfang, da det var svært at få fat i informationer omkring andre førhen. Internettet gjorde det muligt at finde informationer omkring alle, og det har ført til ramaskrig, men også en tilstrømning til metoden der hedder ”Online Reputation Management”.

Online Reputation Management er en administrering af dit online omdømme, og det kan både være for privatpersoner men selvfølgelig også for virksomheder. Der er nemlig mange kunder der går tabt, når de finder dårligt omdømme omkring din virksomhed – men det kan du ændre med Online Reputation Management fra OnlineSynlighed.dk.

ORM med OnlineSynlighed.dk
ORM er forkortelsen af Online Reputation Management, og det er noget som OnlineSynlighed.dk har stor erfaring med. Faktisk så stor en erfaring, at vi har en række kunder som betror deres online omdømme til os. Det er et stort skulderklap og en anerkendelse af, at vi udfører vores arbejde ordentligt.

For at få en appetitvækker til hvad vi gør, så kan du se nogle af punkterne herunder:

• Målsætning med kunden – vi sætter målene sammen med dig, og udforsker dit omdømme online. Det vil sige, at vi sammen finder ud af hvilken strategi, der er bedst for dig som privat person eller som virksomhed.

• Vedvarende kommunikation – vi tror på at kommunikation gensidigt mellem samarbejdspartnere er vejen til succes, og derfor lader vi dig altid kigge ind, og se hvad vi arbejder med, når vi udfører Online Reputation Management for dig og din virksomhed.

• Fleksibilitet er en stor mulighed – på internettet er der rigtig mange ting, der er fleksible, og eftersom vi agerer på internettet så tilbyder vi også fleksibilitet. Derfor kan du altid ringe til os, og høre om mulighederne i forhold til Online Reputation Management, og hvordan dine ønsker bliver til virkelighed.

Der er selvfølgelig også mange andre punkter vi agerer på, men nogle af dem er dækket af vores forretningshemmeligheder, som vi ikke kan udtale os om. Der er dog mange andre ting, som vi godt kan udtale os om, og det kan du få at vide på vores hjemmeside OnlineSynlighed.dk.
Kom i gang med dit online omdømme i dag
Er du træt af at dine ferie- og festbilleder ødelægger dine muligheder for job eller et dårligt rygte om din virksomhed ødelægger forholdet med potentielle kunder, så kan du gøre noget ved det allerede i dag. OnlineSynlighed.dk giver dig muligheden for at administrere dit online omdømme på internettet, og værne om dit ry.

Naviger rundt på vores hjemmeside og find andre artikler om Online Reputation Management nu. Du kan også ringe til os på telefonnummeret 70 13 63 23, så vi kan snakke om dine muligheder i forhold til Online Reputation Management.