Onlinekurser.dk

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 25/07-20

Onlinekurser.dk

Onlinekurserne henvender sig til både private og professionelle. Nogle kursusudbydere har kun onlinekurser til private, andre kursusudbydere har kun onlinekurser til professionelle (business) og nogle kursusudbydere har onlinekurser til begge segmenter.

Vi har med Onlinekursus.dk ønsket at skabe en portal på nettet for alle mulige typer af onlinekurser – både dem som er “rigtige” onlinekurser, dem som mest fungerer som e-bøger og pdf’ere, dem som kører LIVE og så selvfølgelig dem som er en kombination af de førnævnte metoder. Vi går primært efter danske onlinekurser, dog kan vi, på sigt, måske også inkludere andre sprog.
Nogle af kursusudbyderne har været på markedet i rigtig mange år og har hjulpet mange mennesker med at få større indsigt inden for et specifikt område – ja, endda tage en decideret uddannelse via onlinekurser. Det er en helt ny måde at tilgå informationer og uddannelse på – og den virker rigtig godt for mange mennesker, idet “skoletiden” kan foregå stortset alle steder i verden og på alle tider af døgnet. Smart og effektivt!


Løbende tager vi kontakt til kursusudbydere og får dem med på portalen, så vi kan få bygget Danmarks største samling og udbud af onlinekurser – til glæde for jer de besøgende.

Søg i de næsten 250 forskellige kategorier, hvoraf der er 34 hovedkategorier, for at finde det næste onlinekursus, som du kan deltage i. Alle kursusudbydere er klar til at give dig mere information, så skriv eller ring til dem – og få den vej rundt afklaret om onlinekurset er det helt rigtige for dig.

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere