Circles of Business

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 11/05-14

Circles of Business

Circles of Business
H. C. Ørstedsvej 50

1950 Frederiksberg C

Hos Circles of Business hjælper vi virksomheder og individer med at arbejde mere struktureret med leadgenerering og få konverteret LinkedIn til et salgsværktøj. Heraf også vores navn, for ethvert salg i dag, handler mere og mere om at skabe de rette cirkler, så du i højere grad får leads gennem dit netværk.

Derfor kan der være flere forskellige tilgange til både det at arbejde med at få flere leads og via den vej skabe mere forretning, og det at arbejde mere aktivt med LinkedIn, som et værktøj der supplerer allerede eksisterende værktøjer til at holde kontakt med bl.a. en sælgers kunder og leads. Vi arbejder efter én konceptualiseret model for leadgenerering, og processtyret brug af LinkedIn.

Virksomheder samarbejder med os, fordi vi giver dem en stærkere portefølje af leads, med vores konceptualiserede metode, og fordi vi fokuserer på LinkedIn, som et salgsværktøj, som både giver dig leads, og som er et stærkt værktøj til at netværke sig til mere forretning.

Til understøttelse af dine salgsprocesser med basis i dit og din virksomheds netværk, har vi udviklet en model, som løbende og hver dag, giver dig relevante oplysninger om dit Linkedin netværk. Væk er derfor den daglige rutine med surfe grupper, personer eller alle nyhedsupdates igennem, for at lede efter fx leads.
CVR-nummer:29551782Virksomhed startet:jun 01, 2006 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

H. C. Ørstedsvej 50
Frederiksberg C 1950


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere