Koss & Krasnik

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 27/04-17

Koss & Krasnik
Vestergade 9

4600 Køge

Briller er ligesom en kæreste - det skal være et match og man skal og give hinanden den styrke der er behov for. Koss & Krasnik er en optiker i Køge, hvor vi er stolte af at have branchens bedste udvalg og frem for alt, pris.


Der er mange optikere i Køge, men hos os finder du priser der er tæt på 50% billigere end konkurrenternes. Vores sortiment omfatter bl.a. brilleglas, designerstel og kontaktlinser. Da vores ejer Michael Krasnik har arbejdet i glasindustrien størstedelen af sit liv, benytter vi kun glas af højeste kvalitet.


Er du kunde hos Koss & Krasnik får du flere goder, blandt andet multipower glas med branchens største læsefelt, 22 måneders gratis brilleforsikring og 50% på premium glaskvalitet.


Har du behov for nye briller, kan du trygt komme til os. Vores uddannede medarbejdere hjælper gerne med at udarbejde den rette løsning til dit synsbehov.


Vi har hovedsæde i Køge, nærmere bestemt på Vestergade 9, men pga. vores gode ry servicerer vi kunder fra hele Danmark. Vil du vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til tage kontakt til os på telefon +45 56 65 77 02 eller over mail info@kossogkrasnik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig mod et bedre syn - og look!
CVR-nummer:36733365

Ejere og medarbejdere

Kort

Vestergade 9
Køge 4600


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere